Όσο τελειώνει η σεζόν, τόσο πιο κρίσιμες γίνονται οι μάχες σε όλη την Ευρώπη.

Μπορεί η σημερινή Κυριακή (7/4) να μην έχει το… χτυπητό ντέρμπι, όμως όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν κάθε παιχνίδι αποκτά τη σημασία του στην προσπάθεια των ομάδων να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Τα προγνωστικά του betmasters βρίσκονται ήδη από νωρίς στον πίνακα και υπόσχονται και σήμερα όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες.

Ξεκινάμε από τα… χωράφια μας, δηλαδή τη Σούπερ Λίγκα, όπου βρίσκουμε τέσσερα ενδιαφέροντα ματσάκια.

Η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, τη στιγμή που ο "δικέφαλος" έχει περισσότερο πλέον το μυαλό του στο Κύπελλο.

Στην Τρίπολη θα γίνει μάχη για την παραμονή, όπου ο Αστέρας υποδέχεται το Λεβαδειακό με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κανένα περιθώριο απώλειας αν θέλουν να έλπίζουν έστω και λίγο ότι θα μείνουν στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός πάει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό και ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ υπάρχει ένα ματς και… καλό. Η Άρσεναλ πάει στην έδρα της αδιάφορης Έβερτον και θέλει τη νίκη για να μπει ακόμα περισσότερο μέσα στην τετράδα. Το φετινό… ταβάνι των "κανονιέρηδων" είναι η τρίτη θέση, όμως το να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το ιδανικό. Μην ξεχνάμε ότι έχει και το Europa League να σκεφτεί.

Στη Λιγκ 1 της Γαλλίας, η Παρί κάνει… περίπατο. Υποδέχεται το Στρασβούργο σε ένα μάλλον αρκετά αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση Τουλούζ - Ναντ, όπου οι δύο ομάδες έχουν σχεδόν σωθεί. Αντιθέτως, τα ματς Ρεμς - Λιλ και Νις - Μονπελιέ παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από αυτές τις τέσσερις, η Λιλ θέλει να παραμείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα παλέψουν μήπως προλάβουν την πεντάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στην Ισπανία, η Αλαβές θα προσπαθήσει να επανέλθει στην εξάδα απέναντι στη Λεγανές που δείχνει να έχει πλέον σωθεί. Σημαντικό είναι το ματς Χετάφε - Μπιλμπάο, καθώς η πρώτη θέλει να παραμείνει στην τετράδα και η δεύτερη να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να βρεθεί εκεί ή τουλάχιστον μέσα στην εξάδα.

Κάτι που επιθυμεί και η Σεβίλλη που πάει στην έδρα της Βαγιαδολίδ, όπως και η Σοσιεδάδ που επισκέπτεται την έδρα της Θέλτα, η οποία καίγεται για τους βαθμούς που θα τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η Λέβάντε που δείχνει να τη… γλιτώνει για την ώρα υποδέχεται την Ουέσκα που θα επιχειρήσει την τελευταία προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία. Τέλος, ακόμα μία μάχη για Ευρώπη και παραμονή αντίστοιχα αποτελεί το ματς Μπέτις - Βιγιαρεάλ.

Ολοκληρώνοντας, στην Ιταλία η μάχη για την Ευρώπη και την παραμονή κορυφώνεται.

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται Φιορεντίνα και Φροζινόνε, αφού η πρώτη δείχνει να μην προλαβαίνει την εξάδα και η δεύτερη έχει μείνει στο -8 από την γραμμή του υποβιβασμού. Κρίσιμο θεωρείται και το ματς Κάλιαρι - ΣΠΑΛ, αφού όποια ομάδα το πάρει θα έχει κάνει μεγάλο βήμα σωτηρίας, ενώ εξάποντο παραμονής είναι η αναμέτρηση Ουντινέζε - Έμπολι.

Η μάχη των "νερατζούρι" Ίντερ και Αταλάντα θα κρίνει πολλά αναφορικά με την τετράδα και γενικότερα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ η Λάτσιο θέλει να ξαναμπεί στο κόλπο με νίκη απέναντι στην αδιάφορή Σασουόλο.

Τέλος, η Νάπολι υποδέχεται τη Τζένοα και θέλει τη νίκη για να μη ρισκάρει τη δεύτερη θέση.

Προβλήθηκε 524 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.