Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Η κίνησή μας καλωσορίζει με μεγάλη χαρά 6 ακόμη υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Νίκος Ευθυμίου 

Ο Νίκος Ευθυμίου γεννήθηκε το 1974 και από το 1978 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Το 1991 αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Έχει τεχνική εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής οικοδομών από το 1996.

Ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια, μέχρι και σήμερα. Έχει υπάρξει μέλος πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων συλλόγων, όπως και σωματείων, τόσο στην Αθήνα, όσο και στον τόπο καταγωγής του, την Αρκαδία. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Ψαλλίδα Κρυσταλία (Λία)

Γεννήθηκε στα Κανάρια το 1960 και από τότε ζει στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας και από το 1984 εργάζεται στην Φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Από το 1988 μέχρι το 2001 ήταν ιδιοκτήτρια των φροντιστηρίων «Μαθητικό Εργαστήρι» στο Ελληνικό και την Ηλιούπολη. Εργάστηκε στην Πρόσθετη Διδασκαλία του δημόσιου σχολείου και παράλληλα ασχολείται με την ενίσχυση μαθητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με μαθησιακές δυσκολίες.

Δραστηριοποιείται στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λαγούμι και είναι μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης και του Πεζοπορικού συλλόγου Άνδρου “ANDROS ROOTS”.
Δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντικά θέματα και είναι μέλος της Επιτροπής Άνδρου ενάντια στις ανεμογεννήτριες. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Γιώργος Ποντίκης 

Ο Γιώργος Ποντίκης γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε το 1991 από το 1ο Λύκειο Υμηττού και στη συνέχεια φοίτησε σε σχολή ηχοληψίας.

Από το 1995 διατηρεί στούντιο για μουσικές πρόβες και ηχογραφήσεις στην Ηλιούπολη, ενώ και ο ίδιος είναι μουσικός.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Γεωργία Λιακοπούλου

Η Γεωργία Λιακοπούλου γεννήθηκε το 1991 και είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα: «Η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία» και «κοινωνική πολιτική στη σύγχρονη Ελλάδα.» Έχει κάνει 6μηνη πρακτική ως κοινωνική λειτουργός σε ιδιωτικό φορέα.

Έχει εργαστεί σε θέση promoter σε προγράμματα προωθητικών εταιριών, καθώς και σε γραμματειακή υποστήριξη, ενώ τώρα εργάζεται ως sales manager σε εταιρεία με αντικείμενο την ηλεκτρονική εκπαίδευση και τις υπηρεσίες διαδικτύου

Βασίλης Κατσανάκης

Ο Βασίλης Κατσανάκης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Ηλιούπολης από το 2008.

Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Ο.Π.Α. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, στην Εκπαίδευση καθώς και στη Λογιστική και Ελεγκτική.

Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετέχει σε αντιφασιστικές, αντιρατσιστικές και αντιπολεμικές δράσεις καθώς και σε κινήματα προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από το 2017 αποτελεί μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δήμο Ηλιούπολης. Απασχολείται ως οικονομολόγος στο δημόσιο τομέα. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Καφαντάρη Μαρίνα

Η Μαρίνα Καφαντάρη γεννήθηκε το 1980 στην Ηλιούπολη όπου και διαμένει μέχρι σήμερα, στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας.

Σπούδασε "Βοηθός Νοσηλείας" και εργάζεται στο χώρο της υγείας σε ιδιωτική κλινική. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί 9 ετών. 

Προβλήθηκε 1135 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.