του Τάκη Διαμαντόπουλου

Συναντήσεις επί συναντήσεων, βαρύγδουπες δηλώσεις για ενότητα, πρόοδο και ομοψυχία.

Ποιος τα λέει αυτά ;

Εκείνος που κατάφερε να χωρίσει την Ελλάδα, όχι σε δυο μόνο, αλλά τουλάχιστον σε δέκα μεριές. Το όνομά του Αλέξης Τσίπρας.

Ο άνθρωπος που έδωσε βάση σ' εκείνους που βεβηλώνουν τα εθνικά μας σύμβολα, απομονώνοντας και χαρακτηρίζοντας ως φασίστες τους μαθητές , που ύψωναν με περηφάνια την Ελληνική σημαία .

Ο άνθρωπος που δίνει άλλοθι σε κάθε αριστερά προσκείμενο εγκληματία αφήνοντας τους πολίτες έρμαια της ανομίας και της εγκληματικότητας.

Αυτός ο άνθρωπος λέει πως μας ενώνει.

Μάλλον η ενότητα για εκείνον είναι, το να εξυπηρετείς τα κομματικά σου συμφέροντα και να διορίζεις τους κολλητούς σου.

Εμείς οι άνθρωποι του κοινωνικού κέντρου, της καθημερινότητας και της αγάπης για τον τόπο ξέρουμε τι θα πει ενότητα.

Όλοι να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, όλοι να προχωρήσουμε σε Εθνική συνεννόηση, όπως μόνο η Ένωση Κεντρώων στηρίζει και υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πάνω απ όλα, όλοι να προστατεύσουμε εκείνους που λατρεύουν και παλεύουν για την Ελλάδα μας, κάνοντας ξανά την πατρίδα μας φιλόξενη και πηγή πολιτισμού στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Εμείς μπορούμε να ενώσουμε και το κάνουμε στην πράξη.

 *Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων

Προβλήθηκε 475 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...