Ευτυχία Ασπιώτη του Εμμανουήλ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη

''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Βασίλης Βαλασόπουλος''

Μένω στην Ηλιούπολη στη πόλη της ψυχής και της καρδιάς μου.

Ίδρυσα και διευθύνω τον βρεφονηπιακό σταθμό και ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Παιδική φωλιά» με δύο σχολεία σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη, ήταν το όνειρο της ζωής μου.

Αγαπώ τα παιδιά και πιστεύω πως η εκπαίδευση είναι ο πυρήνας της προόδου κάθε κοινωνίας.

Το όραμα μου για την Ηλιούπολη

Το όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές, όμορφο και υγιές περιβάλλον ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν όπως τους αξίζουν έχοντας πίστη στον Θεό και ηθικές αξίες.

Βιογραφικό

Κατηχήτρια για πάνω από 12 έτη στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στην Ηλιούπολη.

Κατηχήτρια για 2 έτη στον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

Εκλεγμένη στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ουΔημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης για 8 συναπτά έτη.

Επίσης είμαι Μέλος του Σ.Ι.Μ.ΜΙ.ΠΑ.Σ.Ε. (Σύλλογος Ιδιωτικών Μεγάλων και Μικρών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων Ελλάδος).

ΓΙΑΤΙ είμαι Υποψήφιος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του.

Ζητώ την ψήφο σας ώστε να μπορέσω κι εγώ με την σειρά μου να συνεισφέρω στον Δήμο μας αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μου στον εύθραυστο και πολύτιμο τομέα της Παιδείας
και Κοινωνικής Μέριμνας.

e.aspioti@protailioupoli.gr
paidikoi.folia2@gmail.com

τηλ: 6938 837 715

 

''Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - Βασίλης Βαλασόπουλος'' 

Προβλήθηκε 252 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.