«Μπούκαραν» με αυτοκίνητο σε βενζινάδικο στη Γλυφάδα, πήραν λεφτά και τσιγάρα

Στα πέριξ 12 Απριλίου 2019

«Καλοκαιρινή» έκαναν την είσοδο βενζινάδικου στη Γλυφάδα, άγνωστοι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (12.04.2019).

Ήταν περίπου 03:00 τα ξημερώματα όταν με ένα μπλε Hyundai, οι δράστες «μπούκαραν» σε βενζινάδικο επί της οδού Γούναρη στη Γλυφάδα. Αφού άνοιξαν «πέρασμα» στο ρολό και έριξαν τη γυάλινη πόρτα, κατάφεραν να μπουν μέσα.

Εκεί βρήκαν λίγα χρήματα αλλά δεν τους ήταν… αρκετά και αποφάσισαν να πάρουν και τσιγάρα!

Το αυτοκίνητό τους είχε υποστεί ζημιά και δεν μπορούσαν να διαφύγουν μ’ αυτό και μοιραία το εγκατέλειψαν εκεί. Εξαφανίστηκαν πριν προλάβουν οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Δείτε τις εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ από το σημείο  

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 691 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.