''Η Πόλη που θέλω''

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει η περιοχή στο ρέμα της Πικροδάφνης, την οποία επισκέφτηκαν, σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής και οι συνεργάτες του.

Το σκηνικό που αντίκρισαν προκαλεί θλίψη: πεζοδρόμια σπασμένα, δρόμοι, που με την πρώτη βροχή μετατρέπονται σε ποτάμια, και μονοπάτια «πνιγμένα» στην πυκνή βλάστηση, που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν από τους πολίτες ούτε για ένα απλό περπάτημα.

Δυστυχώς οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση μόνοι τους.

«Νούμερο ένα» πρόβλημα, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, που αποτελεί απειλή και για τη δημόσια υγεία, είναι τα κουνούπια.



«Ο δήμος πρέπει να μεριμνήσει ώστε να μην υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες για την αναπαραγωγή των κουνουπιών, απαιτείται η αποψίλωση της έντονης βλάστησης παραπλεύρως του δρόμου και των πεζοδρομίων, επίσης θα πρέπει να είναι καθαρά φρεάτια για να εξασφαλίζουν τη ροή των ομβρίων υδάτων για να μην υπάρχουν στάσιμα ύδατα και να γίνεται τακτικά προνυμφοκτονία κουνουπιών» σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής και οι συνεργάτες του συμφώνησαν με τους κατοίκους που ζουν στο ρέμα της Πικροδάφνης ότι η περιοχή «ρημάζει» και πως θα πρέπει άμεσα να αναβαθμισθεί και να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών της Ηλιούπολης. 

Προβλήθηκε 504 φορές