Η Ναταλία Σουβάλα γεννήθηκε στο Ανόβερο. Μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Παντρεμένη με Ηλιουπολίτη, μητέρα δυο παιδιών.

Από τα νεανικά της χρόνια ο αθλητισμός και τα σπορ γενικότερα, ήταν αναπόσπαστα μέρη της ζωής της, καθώς υπήρξε αθλήτρια στίβου αλλά και μετέπειτα οδηγός και συνοδηγός σε αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Με σπουδές στη δημοσιογραφία αρθρογραφούσε επί σειρά ετών στα περιοδικά 2 ΤΡΟΧΟΙ, 4 ΤΡΟΧΟΙ και ΓΕΥΣΗ.

Από το 2008 είναι ενεργό μέλος στο Τμήμα Τζούντο του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης ασχολούμενη τόσο με το άθλημα όσο και με τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά Τζούντο που πραγματοποιείται κατά τα τελευταία επτά χρόνια στην πόλη μας συγκεντρώνοντας πάνω από 700 κορυφαίους αθλητές κάθε χρόνο.

Είναι μέλος του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Πολιτισμού και Παιδείας του σχολείου NEUE SCHULE ATHEN που εδρεύει στην Ηλιούπολη με πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων και προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών σε ιδιωτική εταιρεία.

Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ και την παράταξή του ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Όραμά της είναι μια ακόμη πιο όμορφη Ηλιούπολη όπου ο αθλητισμός θα έχει τη θέση που του αξίζει. Στόχος της η προαγωγή της αθλητικής παιδείας ώστε η Ηλιούπολη να γίνει μια πόλη-πρότυπο σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

“Σας ζητώ να τιμήσετε με την ψήφο σας τόσο εμένα όσο και τον δήμαρχό μας Βασίλη Βαλασόπουλο από την πρώτη Κυριακή, ώστε να αγωνιστώ με πάθος για να υλοποιήσω με διαφάνεια το όραμά μου για την Ηλιούπολη, την πόλη που ζω και λατρεύω. Θα σταθώ δίπλα σας με συνέπεια και ήθος”.

~ Ναταλία Σουβάλα

Η Ναταλία Σουβάλα στο facebook

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
 

Προβλήθηκε 294 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.