Η Ναταλία Σουβάλα γεννήθηκε στο Ανόβερο. Μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Παντρεμένη με Ηλιουπολίτη, μητέρα δυο παιδιών.

Από τα νεανικά της χρόνια ο αθλητισμός και τα σπορ γενικότερα, ήταν αναπόσπαστα μέρη της ζωής της, καθώς υπήρξε αθλήτρια στίβου αλλά και μετέπειτα οδηγός και συνοδηγός σε αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Με σπουδές στη δημοσιογραφία αρθρογραφούσε επί σειρά ετών στα περιοδικά 2 ΤΡΟΧΟΙ, 4 ΤΡΟΧΟΙ και ΓΕΥΣΗ.

Από το 2008 είναι ενεργό μέλος στο Τμήμα Τζούντο του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης ασχολούμενη τόσο με το άθλημα όσο και με τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά Τζούντο που πραγματοποιείται κατά τα τελευταία επτά χρόνια στην πόλη μας συγκεντρώνοντας πάνω από 700 κορυφαίους αθλητές κάθε χρόνο.

Είναι μέλος του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Πολιτισμού και Παιδείας του σχολείου NEUE SCHULE ATHEN που εδρεύει στην Ηλιούπολη με πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων και προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών σε ιδιωτική εταιρεία.

Είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ και την παράταξή του ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Όραμά της είναι μια ακόμη πιο όμορφη Ηλιούπολη όπου ο αθλητισμός θα έχει τη θέση που του αξίζει. Στόχος της η προαγωγή της αθλητικής παιδείας ώστε η Ηλιούπολη να γίνει μια πόλη-πρότυπο σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

“Σας ζητώ να τιμήσετε με την ψήφο σας τόσο εμένα όσο και τον δήμαρχό μας Βασίλη Βαλασόπουλο από την πρώτη Κυριακή, ώστε να αγωνιστώ με πάθος για να υλοποιήσω με διαφάνεια το όραμά μου για την Ηλιούπολη, την πόλη που ζω και λατρεύω. Θα σταθώ δίπλα σας με συνέπεια και ήθος”.

~ Ναταλία Σουβάλα

Η Ναταλία Σουβάλα στο facebook

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
 

Προβλήθηκε 578 φορές

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Δελτίο Τύπου και Δήλωση Άρνησης Βιντεοσκόπησης''

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.

Ηλιούπολη: ''Κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονιών και εργαζόμενων του δήμου για την καθαριότητα των σχολείων''

Παράσταση διαμαρτυρίας από κοινού με το γονεϊκό κίνημα και το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ στο δήμο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 29 Μάη στις 2.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Ηλιούπολης ο ΣΕΠΕ Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος»...