Σε σύσκεψη με φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ μίλησε το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης Πρωτούλης υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο κατάμεστο αναψυκτήριο «Δ.Κιντής», στην Ηλιούπολη.

Ο Γ. Πρωτούλης κάλεσε τους παραβρισκόμενους να ψηφίσουν ενιαία το ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη λύση.

Θέλουμε περισσότερους κομμουνιστές δημάρχους, να είναι περισσότεροι αυτοί που θα είναι με τον αγώνα του λαού και λιγότεροι αυτοί που θα είναι απέναντι του γι΄ αυτό δίνουμε τη μάχη ενιαία, τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι χωρίς ρήξη και ανατροπή δε γίνεται τίποτα, έχει έρθει η ώρα για τη συσπείρωση όλων των εργατών, για την ανασύνταξη του κινήματος.

Ο λαός, ανέφερε, έχει μεγάλη πείρα από το δίπολο που στήνουν δεκαετίες τώρα κάθε φορά οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις, μπορεί να αξιοποιήσει αυτή την πείρα και να μην πέσει στην παγίδα, να κάνει τη διαφορά ενισχύοντας σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ.

Αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που βασανίζουν όλους τους εργαζόμενους και τον Ηλιουπολιτικο λαό, που την ευθύνη για αυτά φέρει και η σημερινή κυβέρνηση, η οποία μαζί με όλο το αστικό πολιτικό σύστημα και τους άρχοντες στην τοπική διοίκηση και την περιφέρεια, άφησαν απροστάτευτα τα λαϊκά στρώματα, αφού οι προτεραιότητες τους ήταν τα κέρδη του κεφαλαίου.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Μιχάλης Σοφικίτης και η Βίκυ Αράπη, ενώ η Τασία Τσατσούλη, υποψήφια Δήμαρχος, απάντησε σε ερωτήματα που αφορούσαν το Δήμο Ηλιούπολης.

Η Χριστιάννα Μανιά φοιτήτρια και υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρθηκε στην επιτυχία της Πανσπουδαστικής που αναδείχθηκε 2η δύναμη και κάθε χρόνο όλο και ενισχύεται.

Επιπλέον παραβρέθηκαν η Θεοδώρα Καραγιαννίδου και η Σούλα Λαμπούδη υποψήφιες περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

www.902.gr 

Προβλήθηκε 1138 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.