του Τάκη Διαμαντόπουλου

Κρύβονται στην Κυβέρνηση και ντρέπονται να μας αναφέρουν , από πού και εάν πρωτοκλασάτα στελέχη τους ,γνωρίζουν και με ποιον τρόπο έχουν συναναστραφεί με τον Μανώλη Πετσίτη.

Στην επιφάνεια πάντως έχει βγει πως όχι μόνον ,γνωρίζονται κάποιοι προσωπικά με τον εν λόγο κύριο , αλλά πως διατέλεσε το ‘’γρήγορο πιστόλι’’ του Μαξίμου ακολουθώντας τις οδηγίες Τσίπρα-Παππά.

Πολλά ερωτηματικά επίσης προκύπτουν από την ξαφνική και γρήγορη άνοδο του κοινωνικά και οικονομικά. Από νεροκουβαλητής του ΣΥΡΙΖΑ σε golden boy μεγάλων εταιριών. 

Και ξαφνικά ο Πετσίτης βρίσκεται πάμπλουτος αλλά και άγνωστος μεταξύ αγνώστων , για τον μέχρι πρόσφατα κομματικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξουσία που σας έδωσε κύριοι ο Ελληνικός λαός , ήταν μια εξουσιοδότηση να σκύψετε και να λύσετε τα προβλήματα του και όχι να κληροδοτήσετε στους δικούς σας συντρόφους θεσούλες και λεφτά.

Ζητάμε άμεσα , ν αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές του ξαφνικού του πλουτισμού ,όπως και επίσης να ερευνηθούν όλοι οι κρατικοί αξιωματούχοι που σχετίζονταν μαζί του συμπεριλαμβανομένων υπουργών αλλά και του Πρωθυπουργού.

''Εσείς με τον Πετσίτη , οι άλλοι με τον Τραπεζίτη κι εμείς είμαστε εδώ για κάθε ΠΟΛΙΤΗ''.

*Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και Υποψήφιος Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στον Νότιο Τομέα

https://www.facebook.com/diamantopoulos.takis/ 

Προβλήθηκε 111 φορές

Ο 12λογος κατά του ψεύτη (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Παρακολουθώ καθημερινά τις εκπομπές στην Τι Βι όπου αντιμάχονται υποψήφιοι βουλευτές. Και μού ‘ρχεται να ορμήσω μέσα από την οθόνη, να κάτσω στη θέση απέναντι από τον συριζέο και να του βγάλω ξινά τα ψέματα που αραδιάζει ανενόχλητος

Η μισή αλήθεια είναι ένα ολόκληρο ψέμα. (της Θεοπίστης Πάντου)

Δεν είναι ούτε μία (Γιουγκοσλαβία 1991-1999), ούτε δύο (Αφγανιστάν 2001) ούτε τρεις (Ιράκ 2003), ούτε τέσσερις (Λιβύη, Συρία 2011) φορές στο πρόσφατο παρελθόν που, πριν από μία μεγάλη ή μικρή πολεμική σύρραξη, τα ΜΜΕ ευθυγραμμίσθηκαν με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ , του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και προλείαναν το έδαφος, καταδικάζοντας τον «Κακό»,

Υποχωρήσεις στο Αιγαίο α λα Σκόπια, με πίεση ΗΠΑ! (Γ. Παπαδόπουλος - Τετράδης)

Ενώ η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στις εκλογές, οι Αμερικανοί σπεύδουν να προλάβουν να ρυθμίσουν τα θέματα του Αιγαίου, ευνοώντας καταφανώς την Τουρκία, με όχημα την πάντα πρόθυμη yes men ελληνική κυβέρνηση, πριν αλλάξει και πριν έρθει άλλη που θα ακολουθεί την μέχρι προ 5 ετών σταθερά ανυποχώρητη στάση στα εθνικά θέματα.