του Τάκη Διαμαντόπουλου

Κρύβονται στην Κυβέρνηση και ντρέπονται να μας αναφέρουν , από πού και εάν πρωτοκλασάτα στελέχη τους ,γνωρίζουν και με ποιον τρόπο έχουν συναναστραφεί με τον Μανώλη Πετσίτη.

Στην επιφάνεια πάντως έχει βγει πως όχι μόνον ,γνωρίζονται κάποιοι προσωπικά με τον εν λόγο κύριο , αλλά πως διατέλεσε το ‘’γρήγορο πιστόλι’’ του Μαξίμου ακολουθώντας τις οδηγίες Τσίπρα-Παππά.

Πολλά ερωτηματικά επίσης προκύπτουν από την ξαφνική και γρήγορη άνοδο του κοινωνικά και οικονομικά. Από νεροκουβαλητής του ΣΥΡΙΖΑ σε golden boy μεγάλων εταιριών. 

Και ξαφνικά ο Πετσίτης βρίσκεται πάμπλουτος αλλά και άγνωστος μεταξύ αγνώστων , για τον μέχρι πρόσφατα κομματικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εξουσία που σας έδωσε κύριοι ο Ελληνικός λαός , ήταν μια εξουσιοδότηση να σκύψετε και να λύσετε τα προβλήματα του και όχι να κληροδοτήσετε στους δικούς σας συντρόφους θεσούλες και λεφτά.

Ζητάμε άμεσα , ν αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές του ξαφνικού του πλουτισμού ,όπως και επίσης να ερευνηθούν όλοι οι κρατικοί αξιωματούχοι που σχετίζονταν μαζί του συμπεριλαμβανομένων υπουργών αλλά και του Πρωθυπουργού.

''Εσείς με τον Πετσίτη , οι άλλοι με τον Τραπεζίτη κι εμείς είμαστε εδώ για κάθε ΠΟΛΙΤΗ''.

*Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και Υποψήφιος Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στον Νότιο Τομέα

https://www.facebook.com/diamantopoulos.takis/ 

Προβλήθηκε 76 φορές

Η μεγάλη απάτη του Οικογενειακού Γιατρού και της παρεχομένης Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. (2) - Θεοπίστη Πάντου.

Σε συνέχεια του άρθρου μου (εδώ) για τον Οικογενειακό Γιατρό και την Υγεία της 11ης Απριλίου, θα ήθελα να συμπληρώσω τα παρακάτω στοιχεία, των οποίων πρόσφατα έλαβα γνώση, για να αποδοθούν κατά το ρητό «τα του Καίσαρος…»

Δημόσια Περιουσία: Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι, δεν παίζονται !! (του Γιώργου Μπαλτά)

Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Στις 26 Μαίου έχομε εκλογές. Τα Δημοτικά Συμβούλια είναι λογικό να «υπολειτουργούν» και να χειρίζονται θέματα καθημερινότητας ή να «κλείνουν» «εκκρεμότητες»!