Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Ύστερα από συνεχείς κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις των φορέων της πόλης στα γραφεία της ΕΤΑΔ, ώστε να μην εμπορευματοποιηθεί η δημόσια γη στην Ηλιούπολη, πήραμε την κατάπτυστη αυτή απόφαση της ΕΤΑΔ, που δείχνει ότι καμιά ολιγωρία δεν πρέπει να υπάρξει από δω και μπρος.

Ζητάμε να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο και να καταδικαστεί αυτή η απόφαση από όλους. Σε αντίθετη περίπτωση είναι συνένοχοι του ξεπουλήματος της δημόσιας γης.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας την οριστική παραχώρηση της δημόσιας γης στους κατοίκους της Ηλιούπολης για να στεγάσουν τις ανάγκες τους σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και αθλητικούς χώρους!

Όλο το αρχείο μπορείτε να το δείτε εδώ 

Προβλήθηκε 561 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.