Φίλος της σελίδας μας έστειλε το παρακάτω κείμενο με φωτογραφίες:

''Όταν τα έργα γίνονται γρήγορα στο πόδι και χωρίς σχεδιασμό σε προεκλογική περίοδο μόνο και μόνο για βιτρίνα και για να μαζεύουν κάποιοι ψήφους τότε τα αποτελέσματα είναι για γέλια.

Οι φωτό που βλέπετε είναι από την οδό Κεφαλληνίας στο ύψος του τένις και του 21ου & 8ου Νηπιαγωγείου.

Το ιστορικό έχεις ως εξής: Το περασμένο μήνα αποφάσισαν να κτίσουν τοιχίο κατά μήκος του πεζοδρομίου λόγω του ότι τα χώματα από το επικλινές της πλαγιάς έπεφταν και είχαν εξαφανίσει το πεζοδρόμιο.

Εύγε τους και καλά έκαναν και μάλιστα θα έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Το πεζοδρόμιο βέβαια πρόσφατα φτιαγμένο με μήκος περίπου 140 μ, είχε αντικαταστάθηκε με καινούργιες πλάκες αν και οι προηγούμενες ήταν σε άριστη κατάσταση και μάλιστα είχαν βάλει και αναμονές για φωτισμό τον οποίο βέβαια ουδέποτε τον έφτιαξαν.

Απλά τα έφτιαξαν πριν 4 περίπου χρόνια για να ρίξουν στάχτη στους κατοίκους της περιοχής για τη βλακώδη ιδέα του δημάρχου να μετακινήσει την αφετηρία της συγκοινωνιακής γραμμής 237 που ευτυχώς με την αντίδραση των κατοίκων ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Στο δια ταύτα τώρα.

Από το χώρο του τένις και των νηπιαγωγείων διοχετεύονται στην οδό Κεφαλληνίας όμβρια ύδατα μέσω 2-3 σωλήνων όπως αυτή στη φωτογραφία.

Όταν δεν υπήρχε το τοιχίο τα νερά έπεφταν στο δρόμο, τώρα με το τοιχίο πέφτουν σε ''φράγμα'' και σχηματίζουν λίμνες με τις όποιες συνέπειες μελλοντικά.

Ήθελα νάξερα ο υπεύθυνος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου πως πήρε το πτυχίο του και αν ποτέ έχει ελέγξει το έργο που σχεδίασε...

Ελλάς το μεγαλείο σου'' 

https://www.facebook.com/groups/1735108176724516/

Προβλήθηκε 599 φορές