Πριν λίγες μέρες είδαμε τη σύμπραξη του Πράσινου Κινήματος με την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Μάλιστα, η οικολογική ευαισθησία τόσο του Δημάρχου όσο και της αντιπροσώπου του Πράσινου Κινήματος υπήρξε τέτοια που δεν τους εμπόδισε να ανακοινώσουν την σύμπραξη τους, εγκαινιάζοντας παράνομα ένα περιβαλλοντικό κέντρο μέσα στο δασικό χώρο.

Για τον δήμαρχο μας υπήρξε εύγλωττο σχόλιο συμπολιτίσσας μας που τον χαρακτήρισε ως τον Ηρώδη της οικολογίας.

Είδαν επίσης το φως της δημοσιότητας καταγγελίες και για άλλου τύπου συναλλαγή που ακόμα δεν έχουν απαντηθεί.

Μια απλή ματιά στο Πράσινο Κίνημα ήταν αρκετά κατατοπιστική για να καταλάβει κανείς το κόλπο.

Η κυρία Ματίνα Βρέκου από πολύ νωρίς αποφάσισε να είναι υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης με το Πράσινο Κίνημα και στη συνέχεια να συμπράξει με την παράταξη του Δημάρχου.

Όμως δεν ήταν ένα τοπικό φαινόμενο αυτό.

Είδαμε στη συνέχεια ότι έχει γίνει το ίδιο από το Πράσινο Κίνημα σε μια σειρά δήμων. Το ίδιο στη Φυλή, το ίδιο στη Μεταμόρφωση, το ίδιο στο δήμο Αχαρνών.

Ανακοινώσεις υποψηφίων δημάρχων που φέρουν οικολογικό πρόσημο, αλλά στη συνέχεια συμπράττουν με την παράταξη που θεωρούν ότι θα κερδίσει πουλώντας το ανύπαρκτο οικολογικό τους πρόσημο προς χρήση και εξιλέωση της αντιοικολογικής συμπεριφοράς των παρατάξεων ή των υποψηφίων δημάρχων. Εδώ είναι η πώληση οικολογίας με το κιλό.

Το πολιτικό ήθος αυτής της κίνησης δεν μπορεί να μετρηθεί. Δια στόματος του δημάρχου Βαλασόπουλου η μελλοντική θέση του αντιδημάρχου Πρασίνου προορίζεται σχεδόν μέσω υπόσχεσης για την κα. Βρέκου.

Εδώ αρχίζει να ανησυχεί κανείς. Δηλητηριάζεται όλη η πόλη, η κοινωνική συνοχή, οι δημοκρατικές ευαισθησίες των κατοίκων της περιοχής μας.

Δεν μπορούμε και δεν κάνει να συνηθίσουμε στην πώληση σανού με τον τόνο. Μας κάνει εντύπωση που δεν έχουν τοποθετηθεί όλες οι παρατάξεις για το θέμα αυτό.

Το θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό σε μια δύσκολη προεκλογική περίοδο που στο τέλος της θα βγάλει δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο.

Περιμένουμε απαντήσεις.

Οι πραγματικές συμπράξεις οικοδομούνται αλλιώς.

το διαβάσαμε στο facebook.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη 

Προβλήθηκε 541 φορές