Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Συμπολίτες – συμπολίτισσες όλοι και όλες στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το Σάββατο 20 Απρίλη στις 11 το πρωί, για να απορρίψουμε τις προκλητικές αποφάσεις ΕΤΑΔ ΑΕ γα την δημόσια γη στην Πόλη.

Για να απαιτήσουμε ΤΩΡΑ Κυβερνητική ρύθμιση ώστε η δημόσια γη και οι υποδομές της πόλης να φύγουν από τα νύχια του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ και να στεγάσουν αποκλειστικά τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της,

Να επιστραφεί η απόφαση της ΕΤΑΔ για το Χαλικάκι και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ως απαράδεκτη.

Ο λαός της Ηλιούπολης δεν θα πληρώσει ενοίκιο για την γη που του ανήκει, που πάλεψε να την διασώσει από τα νύχια των ΝΑΣΤΑΙΩΝ καταπατητών και από την πολλάκις ασύγγνωστη αμέλεια του κράτους και των μηχανισμών του.

Ως εδώ ο Εμπαιγμός της Κυβέρνησης και όλων αυτών που την συνδράμουν, στο επίπεδο της Πόλης. 

Προβλήθηκε 812 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.