Όλοι στο ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό συμβούλιο

το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

Μετά από 40 χρόνια αγώνων για τη δημόσια περιουσία (σχολεία 2ο γυμνάσιο, παιδικοί σταθμοί 1ος- 4ος -5ος, νηπιαγωγεία 10ο - 22ο -19ο, παιδικές χαρές, ΙΚΑ, κολυμβητήριο, Μουσείο Εθνικής Αντίστασης κλπ) του λαού της Ηλιούπολης, με μπροστάρη τον κομμουνιστή δήμαρχο Δ. Κιντή, μαζί με τους εργαζόμενους του δήμου, και μετά την δικαίωση της υπόθεσης στον Άρειο πάγο, η κυβέρνηση παραχώρησε όλη τη δημόσια περιουσία της χώρας για εκμετάλλευση στο Υπερταμείο (ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ)

Στις 27 Μάρτη συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΤΑΔ ΑΕ και αποφάσισε να παραχωρήσει τις εκτάσεις στο Χαλικάκι και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Δήμο με τις εξής προκλητικές προϋποθέσεις:

α) Παραχώρηση κατά χρήση και για διάστημα 20 ετών.

β) Η παραχώρηση θα είναι με αντίτιμο, στην βάση, είτε της αντικειμενικής αξίας των δημόσιων οικοπέδων, είτε με το 20% των εσόδων σε τυχόν επιχειρηματική δράση και πάντα με την προσφορότερη και συμφέρουσα, για την ΕΤΑΔ ΑΕ, τιμή.

γ) Ο ΔΗΜΟΣ να αναγνωρίσει την κυριότητα της ΕΤΑΔ στις Δημόσιες εκτάσεις!!!!

Οι προκλητικές για το λαό της πόλης αποφάσεις της ΕΤΑΔ ΑΕ έρχονται να επιβεβαιώσουν κατά γράμμα τις ανησυχίες και τις κινητοποιήσεις των φορέων της πόλης. Έρχεται όμως η τελευταία απόφαση της ΕΤΑΔ, κραυγαλέα να καταδείξει ότι οι «διαπραγματεύσεις» της Δημοτικής Αρχής του κ. Βαλασόπουλου και της Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, στους διαδρόμους της ΕΤΑΔ ΑΕ, εν αγνοία του λαού της πόλης, δεν ήταν απλά μια ανεύθυνη πολιτική αλλά μια επικίνδυνη πολιτική, που έδωσε αέρα στα πανιά της ηγεσίας της ΕΤΑΔ ΑΕ και της Κυβέρνησης και προκλητικά να ζητούν αναγνώριση κυριότητας στην Δημόσια Γη της Πόλης.


ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΤΑΔ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ.

Τώρα κυβερνητική πράξη για την απαγκίστρωση της Δημόσιας Γης
και των υποδομών της Πόλης από ΕΤΑΔ και Υπερταμείο.

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας ώστε να παραδοθεί
η Δημόσια Γη στο ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για τις ανάγκες του !!!

Το Δ.Σ.
 

Προβλήθηκε 883 φορές