Δελτίο τύπου του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ για την επίθεση στο δημαρχείο Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 17 Απριλίου 2019

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης καταδικάζει την καταδρομική εισβολή ομάδας <άγνωστων> αυτόκλητων δήθεν προστατών της ασφάλειας των εργαζομένων του Δήμου τονίζοντας:

Τα συμφέροντα και τα δικαιώματα μας είμαστε ικανοί να τα υπερασπιστούμε μέσα από τα συλλογικά μας όργανα.

Μέσα από την πρωτοπόρα πάλη του το σωματείο του Δήμου μας αποδεικνύει διαχρονικά ότι τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις μας διασφαλίζονται και διευρύνονται στους ταξικούς αγώνες .

Ενέργειες σαν την σημερινή εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες και δίνουν άλλοθι στο σύστημα να σκληραίνει τα μέτρα καταστολής απέναντι σε όλους και σε όλα.

Δ.Σ.
 

Προβλήθηκε 1010 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.