ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ & ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Το όνειρό μου» με το ψευδώνυμο «Courtios» που ανήκει στον Γεώργιο- Άγγελο Τζιγκιτζέλα από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Τα παιδιά της γης» με το ψευδώνυμο «Απόλλωνας» που ανήκει στον Ιάσωνα Πογιατζή από το Pascal Primary School Larnaca.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Ο παράξενος καιρός» με το ψευδώνυμο «Νεράιδα» που ανήκει στους/στις Κρίστι Παπαζαχαρίου Τριανταφυλλίδου, Παναγιώτα Πλούμη, Νικόλαο- Ταξιάρχη Ευστρατιάδη, Ελένη-Ελισάβετ Πανουργιά, Χρήστο Βέργο από το Neue Schule Athen, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Από την παγωνιά στη ζεστή αγκαλιά» με το ψευδώνυμο «Η λευκή γάτα» που ανήκει στην Άννα Ανθοπούλου από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα.

ΔΙΗΓΗΜΑ Α΄- Β΄- Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Θαλασσινή περιπέτεια» με το ψευδώνυμο «Τζίμης» που ανήκει στον Δημήτριο Μαρδά από τα Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος» Θεσσαλονίκης.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Η πιστή φύλακας» με το ψευδώνυμο «Ονειροπόλα» που ανήκει στη Νικολίτσα Σαμίκου από το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Ο ΧΙΟΝ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με το ψευδώνυμο «Ζώρζη» που ανήκει στην Γεωργία Κωνσταντινίδου από το Εκπαιδευτήρια «Ο Απόστολος Παύλος».

ΠΟΙΗΣΗ Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Η βαλίτσα» με το ψευδώνυμο «Μαλέβα» που ανήκει στην Λένα Νικολάου από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων Λάρνακας Κύπρου.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Ανώνυμοι μικροί ήρωες» με το ψευδώνυμο «Αλέξα» που ανήκει στην Αλεξάνδρα Χριστοφόρου από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων Λάρνακας Κύπρου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Ένα μυρμήγκι στο ψυγείο» με τα ψευδώνυμα «Τριαντάφυλλο- Τουλίπα» που ανήκει στις Αννίτα Σταύρου και Άννα Χριστοφόρου από το Δημοτικό σχολείο Αγλατζιάς, Λευκωσίας, Κύπρου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Το αστεράκι το ξεχωριστό» με το ψευδώνυμο «Μελωδία» που ανήκει στην Σεσίλια Ανταλή από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ζώη.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ομαδικό ποίημα με τίτλο «Θυμάσαι;» με το ψευδώνυμο «Ελπίδα» που ανήκει στους/στις Θωμά Αλαφοδήμο, Αλνάσρ Αλλάχ Μοχάμετ, Μάριο Ηροδότου, Αθηνά Θεμιστοκλέους, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, Ανδρούλα Ιωάννου, Μαριάννα Καρώ, Μιχάλη Κασσινά, Απτο Μουντιάνο, Αλίν, Μοχάμετ Μίρα, Χρυσοβαλάντω Οδυσσέως, Άγγελο Παρασκευά, Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Μαρία Χουσεΐν από το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Χρυσοχούς, Κύπρου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Σιάτιστα» με το ψευδώνυμο «Σιατιστινός» που ανήκει στο Νικόλαο Τσιότσιο από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με, τίτλο «Αγκαλιά με την ελπίδα» με το ψευδώνυμο «Στέλλα» που ανήκει στην Μαρία Κυριακού από το Δημοτικό Σχολείο Δάσους Άχνας- «Φώτης Πίττας» Κύπρου.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Το αντίσκηνο της προσφυγιάς» με το ψευδώνυμο «Δροσοσταλίδα» που ανήκει στην Μαρία Θεοχάρους από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, Λάρνακας Κύπρου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Η ζωή στο χωριό» με το ψευδώνυμο «Μαγισσούλα» που ανήκει στην Νίκη Ζωγράφου από τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Κρυφή Ελπίδα» με το ψευδώνυμο «Ελπίδα» που ανήκει στην Ξένια Γιώργαλλου από το Δημοτικό Σχολείο Δάσους Άχνας- «Φώτης Πίττας» Κύπρου.

ΔΙΗΓΗΜΑ Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο έργο με τίτλο «Η δεύτερη ευκαιρία» με το ψευδώνυμο «Νόλε» που ανήκει στον Ανδρέα Κλαδούχο από τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου Γαλατά Ισθμού Κορίνθου, που ισοβαθμεί με το έργο με τίτλο «Μια λέξη» με το ψευδώνυμο «Μαίρη Πόπινς» που ανήκει στη Βασιλική Βελέμη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο έργο με τίτλο «Με λένε Μαξ» με το ψευδώνυμο «Σοφία» που ανήκει στη Σοφία Ανδριοπούλου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, που ισοβαθμεί με το έργο με τίτλο «Ένα μοναδικό άνθος» με το ψευδώνυμο «Χουιντάκι» που ανήκει στην Μάρθα Βερβεράκη από το 4ο Δημοτικό σχολείο Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο έργο με τίτλο «Η πίκρα της σοκολάτας» με το ψευδώνυμο «Μαλαμπά» που ανήκει στον Δημήτριο Κεναμέα από τα Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου , που ισοβαθμεί με το έργο με τίτλο «Βουτιά με τα ρούχα» με το ψευδώνυμο «Φεφέη» που ανήκει στην Άννα-Μαρία-Φιλοθέη Γκίκα από τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο έργο με τίτλο «Στο αντίκρυ νησί» με το ψευδώνυμο «Τίτις» που ανήκει στην Αρίστη Πέτρου από το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, που ισοβαθμεί με το έργο με τίτλο «Το δέντρο της ευτυχίας» με το ψευδώνυμο «Χιονονιφάδα» που ανήκει στην Ειρήνη Πτωχόπουλου από το Δημοτικό Σχολείο Γ Μακεδονίτισσας- Στυλιανός Λένας, Κύπρος.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο έργο με τίτλο «Ένα λουλούδι χωρίς χρώμα» με το ψευδώνυμο «Κρυσταλλένια» που ανήκει στην Αικατερίνη Σταθοπούλου από το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο Παιδαγωγική, που ισοβαθμεί με το έργο με τίτλο «Άτιτλο» με το ψευδώνυμο «Χρήστος» που ανήκει στο Χρήστο Ψειμάδα από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ζώη.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο έργο με τίτλο «Το τραγούδι της γοργόνας» με το ψευδώνυμο «Άριελ» που ανήκει στην στην Αθανασία Κλεμπεσάνη – Charles από το Εκπαιδευτήρια Ατσόγλου, που ισοβαθμεί με το έργο με τίτλο «Η Άννα και το τέρας» με το ψευδώνυμο «Power girl» που ανήκει στην Ευγενία Ζιώγου από το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

ΠΟΙΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Μια λέξη μόνο» με το ψευδώνυμο «Panos/Geo» που ανήκει στον Παναγιώτη Γεωργίου από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Ενός λεπτού σιγή» με το ψευδώνυμο «Λεωνίδας» που ανήκει στον Νικόλα Μιλτιάδους από το Γυμνάσιο Στυλιανού Στροβόλου Κύπρου.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Μικρές αλήθειες» με το ψευδώνυμο «Αερούσα» που ανήκει στην Ιωάννα Μιχαηλίδου από το Γυμνάσιο Παναγίας Θεοσκέπαστης, Πάφου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Μόνο εκεί, μόνο για σένα» με το ψευδώνυμο «Μικαέλα» που ανήκει στην Νεφέλη – Βενετία Ντίντα από το Γυμνάσιο  Αγλαντζιά, Λευκωσίας Κύπρου.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Η σκοτεινή στροφή» με το ψευδώνυμο «Αετιδεύς» που ανήκει στην Σταμάτιο Θεοφιλόπουλο από το Γυμνάσιο ΑΞΙΟΝ Ξάνθης, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Ιδανικός ο κόσμος μας» με το ψευδώνυμο «Επαναστάτρια» που ανήκει στην Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου από το Γυμνάσιο Αιγίου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΑΙΜΑ» με το ψευδώνυμο «SadQueen» που ανήκει στη Χριστιάνα Τόλε από το Δαφνώνα Ξάνθης, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Η λαβή της ζωής» με το ψευδώνυμο «Νινέτ» που ανήκει στην Αικατερίνη Σιάτη από το Γυμνάσιο Σχηματαρίου.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Η ΕΛΛΑΔΑ» με το ψευδώνυμο «ΑΣΤΡΟ» που ανήκει στην Παναγιώτα Φούρλη από τα Εκπαιδευτήρια Στέγκα που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Χαρτοπαίκτης της ζωής» με το ψευδώνυμο «Δανάη» που ανήκει στη Μαρία–Χριστίνα Μουρλίδη από το 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Ένα ροζ γαρύφαλλο» με το ψευδώνυμο «Πεταλούδα» που ανήκει στην Άννα -Μαρία Χατζηπαναγιώτου, από το Γυμνάσιο Αποστόλου Ανδρέα, Έμπας, Κύπρου, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Εσωτερικός μονόλογος» .με το ψευδώνυμο «Αστερόεσσα» που ανήκει στην Αλεξάνδρα Βασιλοπούλου από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Τα σκούρα σύννεφα» με το ψευδώνυμο «ΗΡΑ» που ανήκει στη Δέσποινα Κούτρα από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα- Λιναρδάτου.

ΔΙΗΓΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Ο χορός του Σήφακα» με το ψευδώνυμο «Ερωφίλη» που ανήκει στη Δαμιανή Κουμενή από το Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού Κύπρου.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Αστροφεγγαρούλης» με το ψευδώνυμο «Ηλιοστάλακτη» που ανήκει στη Μαρία- Μαρίνα Μοναχού από το 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Ρέκβιεμ» με το ψευδώνυμο «Μάιρα» που ανήκει στη Μαρία-Ειρήνη Παπαγιάννη από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο διήγημα με τίτλο «Το δέντρο της καρδιάς» με το ψευδώνυμο «Λία» που ανήκει στην Ναταλία Νεοφύτου από το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κιτίου Κύπρου.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο διήγημα με τίτλο «Η προσευχή του λαού» με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος» που ανήκει στον Ταρόκ Γκοράβ Μάλλ από το Γυμνάσιο Σχηματαρίου.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο διήγημα με τίτλο «Ο τόπος των σκιών» με το ψευδώνυμο «Καλλίστρατος» που ανήκει στον Γεώργιο Κορδαλή από το Γυμνάσιο Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής.

ΠΟΙΗΣΗ ΛΥΚΕΙΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Ποια σκιά ν’ αποΚαλυψώ» με το ψευδώνυμο «Αέροπος» που ανήκει στον Παναγιώτη Νικολίτσα από το Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας, Λάλουκας Άργους..

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Γωνίας Αχέρων – Τσιμισκής» με το ψευδώνυμο «Λοχνημηρώς» που ανήκει στον Μιχαήλ Λαζαρίδη , από το 1ο ΓΕλ Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Παρα-λήθη» με το ψευδώνυμο «Ηφαιστίωνας» που ανήκει στον Γεώργιο Πούλο από το 1ο ΓΕλ Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Παρα θιν’αλός» με το ψευδώνυμο «Θέμιδα» που ανήκει στην Αλεξία Βίκτωρος από το Λύκειο Αρχαγγέλου «Απόστολος Μάρκος», Λακατάμεια, Λευκωσία, Κύπρος.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Ο θρήνος του Κάιν» με το ψευδώνυμο «Ηλίας Μυριανθόπουλος» που ανήκει στον Μάρκο Γιαπάνη από το Λύκειο Κύκκου Πάφου στην Κύπρο.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Γιατί» με το ψευδώνυμο «Ελπίδα » που ανήκει στον Ασατριάν Χάσμικ από το από το Λύκειο Κύκκου Πάφου στην Κύπρο.

ΔΙΗΓΗΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Ελπίδα» με το ψευδώνυμο «Καλίση» που ανήκει στην Αγγελική Κοτζαμάνη από το 4ο ΓΕΛ Ιωαννίνων.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Νόστιμον ήμαρ» με το ψευδώνυμο «Όμηρος της αγάπης» που ανήκει στην Φαίδρα- Μαρία Καλογεροπούλου από τα Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο διήγημα με τίτλο «Τα δάκρυα της μνήμης» με το ψευδώνυμο «Υπερμαχία» που ανήκει στην Άνθια Κουργιαλή από τα Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος στην Κόρινθο.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο διήγημα με τίτλο «Απομνημονεύματα από την απόβαση» με το ψευδώνυμο «Ηλίας Θωμόπουλος» που ανήκει στον Μάρκο Γιαπάνη από το Λύκειο Κύκκου Πάφου στην Κύπρο.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο διήγημα με τίτλο «Τα γλυκά ψωμιά της πίστης μας» με το ψευδώνυμο «Αγάπη» που ανήκει στην Αικατερίνη Γκίκα από τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση .

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο διήγημα με τίτλο «Ο στρατιώτης» με το ψευδώνυμο «Μπέττυ» που ανήκει στην Παναγιώτα Χριστοφή από το 5ο Γενικό Λύκειο Ηλιούπολης.

ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗΣ

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Fearless» με το ψευδώνυμο «Ηλέκτρα» που ανήκει στην Ευαγγελία Ραγκούση από το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «SecondChance» με το ψευδώνυμο «Γαρυφαλιά» που ανήκει στην Άννα θεοδοσιάδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Θέρμης.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Nefelibata» με το ψευδώνυμο «Ζακ» που ανήκει στον Γιάννη Δουλγέρη από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «The Words» με το ψευδώνυμο «Χλόη» που ανήκει στην Χρυσάνθη Μεχίλη, από το 2ο ΓΕΛ Χολαργού .

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «ΑΤΙΤΛΟ» με το ψευδώνυμο «Διαμάντω Θαλασινού» που ανήκει στη Σταύρη Τοτού από το Λύκειο Αγίας Φύλας Λεμεσού.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «The road of life.» με το ψευδώνυμο «Γαλάζιο Ρόδο» που ανήκει στην Άννα Μαρία Παυλίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Βέροιας.

http://ellineslogotexnes.gr 

Προβλήθηκε 707 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.