ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ''ΚΟΚΚΙΝΑ και ΠΡΑΣΙΝΑ''

Εντός των τειχών 17 Απριλίου 2019

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 12 Μαΐου 2019 ΩΡΕΣ: 10.00-18.00

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Πυροφυλάκειο- Τέρμα λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηλιούπολη  (εθελοντές μας θα σας δείξουν το δρόμο προς το χώρο συγκέντρωσης και τις αναρριχητικές διαδρομές)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

10.00 Έναρξη φεστιβάλ- Εγγραφές για κλήρωση δώρων στη γραμματεία καθ' όλη τη διάρκεια

10.00-12.00 Αναρρίχηση &rappel για μικρούς & μεγάλους

10.30-12.00 Πεζοπορία- Ποδηλατική βόλτα

12.00-12.20 Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Ηλιούπολης, τον Πρόεδρο του Ορειβατικού Ηλιούπολης & τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ο.Α

12.30-13.00 Επίδειξη αναρρίχησης από εκπαιδευτές μας

13.00-15.00 Αναρρίχηση & rappel για μικρούς & μεγάλους

15.00-16.00 Διάλλειμα & επίδειξη slackline

16.00-18.00 Αναρρίχηση & rappel για μικρούς & μεγάλους 18.00 Κλήρωση δώρων & κλείσιμο φεστιβάλ

Φυσικά για τους πιο έμπειρους αναρριχητές όλα τα πεδία που ασφαλίστηκαν είναι στην διάθεση τους για σκαρφάλωμα και θα είμαστε εκεί να βοηθήσουμε με πληροφορίες για όλες τις διαδρομές.

Δήμος Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 662 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.