ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η επίθεση των μελών του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την τεράστια σημασία και το καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε την συντεταγμένη πολιτεία και τη δημοκρατία μας.

Οι αυτόκλητοι και κατευθυνόμενοι δικαστές ατύχησαν. Επιτέθηκαν σε ένα δήμο που λαμβάνει στο 100% όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους (πράγμα σπάνιο στην Ελλάδα) διοργανώνει πανελλαδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για το θέμα, και διαθέτει όλο το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό για την προστασία των εργαζομένων ενώ ασκεί συνεπή πολιτική διαφύλαξης των συμφερόντων των εργαζομένων σε κάθε τομέα όπως αυτό του διαγωνισμού για τον οδοφωτισμό όπου πρωταρχικό κριτήριο ήταν η διαφύλαξη της μισθοδοσίας τους. (Να μην υποθηκευτούν δηλαδή οι μισθοί τους από τα ανταποδοτικά τέλη όπως επέλεξαν άλλοι δήμοι)

Παρ όλα αυτά τα μέλη του Ρουβίκωνα επέλεξαν το Δήμο Ηλιούπολης για να εμφανιστούν και πάλι δήθεν γιατί έπεσε μια γερανογέφυρα χωρίς βεβαία να υπάρξει κανένας κίνδυνος για τους εργαζόμενους.

Τυχαία η άσχετη και άτοπη αυτή επιλογή να επιτεθούν για τη διακινδύνευση των εργαζομένων σε ένα δήμο που πρωτοπορεί σε τέτοιου είδους ευαισθησίες;

Και επειδή μέχρι σήμερα ο Ρουβίκωνας, μας έχει συνηθίσει να ασχολείται με κεντρικά θέματα και Υπουργεία, και επειδή η επίθεση έρχεται δυο μέρες μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της παράταξης του δημάρχου όπου παρουσιάστηκε ένα ελπιδοφόρο ρεαλιστικό πρόγραμμα αναβάθμισης της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ με μια απόλυτη συσπείρωση και συνεργασία πλήθους προσωπικοτήτων και κινήσεων, εύκολα κανείς αναρωτιέται:

Μήπως τελικά πρόκειται για πληρωμένα συμβόλαια προκειμένου να απαξιωθεί το κύρος μιας συνεπούς και αδιάλειπτης πολιτικής στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης;

Ιδιαίτερες υποψίες προκαλούν οι αναρτήσεις μελών του Ρουβίκωνα στο διαδίκτυο «Βαλασόπουλε πρόσεχε έχεις πολλές καταγγελίες». Μήπως πρόκειται τελικά για συντονισμό της λάσπης καθώς για μια φορά ακόμη δεν ακούγεται τίποτα συγκεκριμένο;

Μήπως η όλη επιχείρηση αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια ανάδειξης ενός γεγονότος που το έψαξαν ντόπιοι και άλλοι δημοσιογράφοι και δεν βρήκαν τίποτα αξιοσημείωτο να καταγράψουν;

Μήπως οι διωκτικές αρχές πρέπει να ψάξουν και πάλι για ύποπτες διασυνδέσεις με φοιτητοπατέρες της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ; 

πηγή: εδώ

Προβλήθηκε 243 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.