Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Αν αξίζει να σχολιάσει κάτι κανείς για την συνεργασία της κυρίας Βρέκου με τον κύριο Βαλασόπουλο, δεν είναι τα φληναφήματα περί προγραμματικής συνεργασίας και άλλα που ακούστηκαν.

Η καρέκλα είναι ζητούμενο και για τους δυο, για άλλους λόγους και μέγεθος για τον καθένα.

Την μεν κυρία, με ανακοινώσεις και φωτοstar στα site της πόλης, μάθαμε την ύπαρξη της, ότι εκφράζει το «πράσινο κίνημα» και πως θα είναι υποψήφια Δήμαρχος!!!

Για την περίπτωση της ισχύει αυτό που είχε πει ο Τσαρούχης «Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις», γιατί την συγκεκριμένη κυρία μέχρι και πριν λίγες μέρες ούτε την ξέραμε, ούτε το «κίνημα» και το αποτύπωμα της το είδαμε πουθενά.

Η προεκλογική παρουσία της μοιάζει με τις φούσκες τύπου Ψινάκη. Πολύ γκλαμουριά και από ουσία …κουκούτσι.

Και επειδή την πρώτη κοινή παρουσία της με τον νυν Δήμαρχο, όπως μάθαμε την έκανε στα εγκαίνια του «Περιβαλλοντολογικού Κέντρου» στο Υμηττό, ας υπενθυμίσουμε στους Ηλιουπολίτες ότι τον Υμηττό τον ορέγονται ποικίλα επιχειρηματικά συμφέροντα κατά καιρούς, τον πολιόρκησαν με επανωτές φωτιές και τώρα δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τα επιχειρηματικά συμφέροντα εμφανιστούν με την σκούφια του «περιβαλλοντολογικά ευαίσθητου».

Πριν από κάτι χρόνια ο Λαμπράκης του Βήματος, είχε ρίξει μια τέτοια ιδέα.

Πόσο μάλλον όταν γνωρίζουμε ότι ο Υμηττός, θα είναι το «μπαλκόνι» που θα βλέπει κατάφατσα τα εμβληματικά επιχειρηματικά σχέδια του Λάτση στο Ελληνικό και το Παράλιο Μέτωπο και κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για συνομωσιολογία αν προβλέψουμε ότι ο Υμηττός δεν θα μείνει αλώβητος από αυτούς τους σχεδιασμούς!!!

Τώρα τι κάνει τον «έμπειρο αυτοδιοικητικό», όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο νυν Δήμαρχος, να προβάλλει την κυρία ως μέγεθος «περιβαλλοντολογικής γνώσης» στην πόλη, δεν το γνωρίζουμε.

Μάλλον ξεκινάει από την δική του περιβαλλοντολογική ταυτότητα. Ως γνωστόν έχει πάρει μεταπτυχιακό αποτελεσματικότητας στον τομέα της Καθαριότητας της πόλης και πάει για ντοκτορά στο ξεπούλημα της δημόσιας γη της πόλης.

https://lsilioupolis.wordpress.com/ 

Προβλήθηκε 903 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.