Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Αν κάτι πρόσφεραν τα παιδιά των Βορείων Προαστίων με το ντου στο Δήμο Ηλιούπολης είναι ότι έκαναν τον Καλαρρύτη (της πολιτικής προστασίας ντε) να μας αποκαλυφτεί.

Για τον Καλαρρύτη δεν υπάρχει θέμα με την Γερανογέφυρα αφού όπως δήλωσε στις κάμερες «μια λεπτομέρεια είχε συμβεί και δεν αληθεύουν προφανώς οι καταγγελίες του Σωματείου για ελλειπή μέτρα».

Άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά γι αυτό και ακόμα δεν έχει συσταθεί η ΕΔΕ που αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε φυσικά δόθηκαν ποτέ, παρ ότι απαιτήθηκαν δυο φορές μέσα στην εβδομάδα από την Λαϊκή Συσπείρωση, οι έλεγχοι που γίνονταν στην γερανογέφυρα «τακτικά και με τον νόμο», όπως δήλωνε ο Δήμαρχος και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Άρα για τον κ. Καλαρρύτη και τεκμαίρουμε για την Δημοτική Αρχή, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Να τους καλέσουμε, εκεί στην δημοτική αρχή, να συμμαζευτούν και να μην προκαλούν ειδικά στα σοβαρά θέματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.

Η ατραξιόν του Ρουβικώνα που αντλεί πληροφόρηση από το internet, σίγουρα δεν θα μας αποπροσανατολίσει, από το συγκεκριμένο καθήκον, να μάθουμε τι έγινε με την συντήρηση της ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑΣ και πως διασφαλίζονται οι αναγκαίες συνθήκες ασφάλειας και έλεγχου στο Γκαράζ και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου.

Να συστηθεί λοιπόν η ΕΔΕ, να παραδώσουν τα στοιχεία ελέγχου και το βιβλίο ελέγχου των δυο τεχνικών ασφάλειας, για να μπαίνει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του… και ας αφήσουν τα κόλπα!!!

https://lsilioupolis.wordpress.com/ 

Προβλήθηκε 753 φορές