Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης, που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και τη συνδρομή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Ο αγώνας διεξήχθη χθες, 17 Απριλίου 2019, το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου – Ταύρου, με τη συμμετοχή των ομάδων καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας, βετεράνων διεθνών καλαθοσφαιριστών και Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την οδική ασφάλεια, την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους κινδύνους από τα τροχαία ατυχήματα και τα αποτελέσματα αυτών στη ζωή των ανθρώπων, αλλά και πως ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τη ζωή των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Τον αγώνα παρακολούθησαν μαθητές από τα τοπικά σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δράσεις οδικής ασφάλειας για την ενημέρωση των μαθητών.

πηγή και φωτογραφίες από την εκδήλωση (εδώ) 

Προβλήθηκε 142 φορές

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα» - «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση του Πολύχρωμου Σχολείου

«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.