Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης, που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και τη συνδρομή του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου.

Ο αγώνας διεξήχθη χθες, 17 Απριλίου 2019, το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου – Ταύρου, με τη συμμετοχή των ομάδων καλαθοσφαίρισης της Ελληνικής Αστυνομίας, βετεράνων διεθνών καλαθοσφαιριστών και Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την οδική ασφάλεια, την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους κινδύνους από τα τροχαία ατυχήματα και τα αποτελέσματα αυτών στη ζωή των ανθρώπων, αλλά και πως ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τη ζωή των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Τον αγώνα παρακολούθησαν μαθητές από τα τοπικά σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν δράσεις οδικής ασφάλειας για την ενημέρωση των μαθητών.

πηγή και φωτογραφίες από την εκδήλωση (εδώ) 

Προβλήθηκε 505 φορές

Δήμος Παλαιού Φαλήρου - Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την συμμετοχή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη, τονίζει: