Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής 10ου Διεθνή Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου

Στα πέριξ 20 Απριλίου 2019

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «10ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος», την Κυριακή 21-04-2019 και από ώρες 05.00΄- 13.00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους, περιοχής των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου, ως εξής:

Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιωάννου Φιξ και της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται:

Από ΑΘΗΝΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω της Λ. Αμφιθέας.

Από ΠΕΙΡΑΙΑ προς ΓΛΥΦΑΔΑ: Μέσω του ανερχόμενου ρεύματος της Λ. Συγγρού (προς Αθήνα), ακολουθώντας τη διαδρομή Ζησιμοπούλου-Αγ.Αναργύρων-Αμφιθέας ή Δημοσθένους-Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος και εν συνεχεία προς Γλυφάδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ελληνική Αστυνομία 

10ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος & Παρ. Αγώνες (διαβάστε εδώ)

Προβλήθηκε 747 φορές

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ο 23χρονος οδηγός ταξί φαίνεται ότι προσπάθησε να κάνει προσπέραση και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο, στο πίσω μέρος του οποίου βρισκόταν η άτυχη γυναίκα

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Είχαν συγκρουστεί με άλλη μηχανή πριν σκοτωθούν - Η σοκαριστική περιγραφή για την διπλή τραγωδία στην άσφαλτο

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το βράδυ της Τρίτης (3/6/25) με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους, σε τροχαίο με μηχανή στη λεωφόρο Ποσειδώνος.