Ο Ιωάννης Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Είναι απόφοιτος ΤΕΕ του Τμήματος Μηχανολογίας, με ειδικότητα Μηχανών, Συστημάτων Αυτοκινήτου, Κατασκευές – Επισκευές Αμαξωμάτων.

Το μήνυμα του για τα 15 χρόνια δίπλα στον Τάσο Ευσταθίου

"Ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019, επέλεξα για ΑΚΟΜΑ μια φορά να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Είναι ακλόνητη πεποίθηση και υποχρέωση μου,η ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν στην εν δυνάμει πρόοδο και στην ποιότητα ζωής της πόλης και του Δήμου μας.

Στον αγώνα αυτό συμμετέχω έχοντας ως μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά στην πόλη όπου μεγάλωσα, την πόλη της καρδιάς μας.

Εν κατακλείδι, αυτό που για όλους μας μετράει είναι το καλό του πολίτη και το ηλιόλουστο μέλλον αυτού του τόπου.

Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα καλύτερο αύριο Για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Για τους ΠΟΛΙΤΕΣ, για τα ΠΑΙΔΙΑ!"

Ο Ιωάννης Πετράκης στο facebook

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά  

Προβλήθηκε 309 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.