Ο Ιωάννης Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Είναι απόφοιτος ΤΕΕ του Τμήματος Μηχανολογίας, με ειδικότητα Μηχανών, Συστημάτων Αυτοκινήτου, Κατασκευές – Επισκευές Αμαξωμάτων.

Το μήνυμα του για τα 15 χρόνια δίπλα στον Τάσο Ευσταθίου

"Ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019, επέλεξα για ΑΚΟΜΑ μια φορά να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Είναι ακλόνητη πεποίθηση και υποχρέωση μου,η ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν στην εν δυνάμει πρόοδο και στην ποιότητα ζωής της πόλης και του Δήμου μας.

Στον αγώνα αυτό συμμετέχω έχοντας ως μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά στην πόλη όπου μεγάλωσα, την πόλη της καρδιάς μας.

Εν κατακλείδι, αυτό που για όλους μας μετράει είναι το καλό του πολίτη και το ηλιόλουστο μέλλον αυτού του τόπου.

Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα καλύτερο αύριο Για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Για τους ΠΟΛΙΤΕΣ, για τα ΠΑΙΔΙΑ!"

Ο Ιωάννης Πετράκης στο facebook

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά  

Προβλήθηκε 197 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.