Ο Ιωάννης Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη.

Είναι απόφοιτος ΤΕΕ του Τμήματος Μηχανολογίας, με ειδικότητα Μηχανών, Συστημάτων Αυτοκινήτου, Κατασκευές – Επισκευές Αμαξωμάτων.

Το μήνυμα του για τα 15 χρόνια δίπλα στον Τάσο Ευσταθίου

"Ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019, επέλεξα για ΑΚΟΜΑ μια φορά να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον ΤΑΣΟ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Είναι ακλόνητη πεποίθηση και υποχρέωση μου,η ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις που αφορούν στην εν δυνάμει πρόοδο και στην ποιότητα ζωής της πόλης και του Δήμου μας.

Στον αγώνα αυτό συμμετέχω έχοντας ως μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά στην πόλη όπου μεγάλωσα, την πόλη της καρδιάς μας.

Εν κατακλείδι, αυτό που για όλους μας μετράει είναι το καλό του πολίτη και το ηλιόλουστο μέλλον αυτού του τόπου.

Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα καλύτερο αύριο Για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Για τους ΠΟΛΙΤΕΣ, για τα ΠΑΙΔΙΑ!"

Ο Ιωάννης Πετράκης στο facebook

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά  

Προβλήθηκε 515 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.