Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης

Ηλιούπολη 21.4.219

Αγαπητοί γονείς,

Οι εκλογές της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Ηλιούπολης που έγιναν στις 7.4. 2019 ανέδειξαν το καινούργιο της Δ.Σ. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στην διαδικασία και να είσαστε σίγουροι πως, θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε όλους με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι τουλάχιστον ανέντιμο, εκείνοι που συμμετέχουν σ΄ αυτήν τη διαδικασία με κομματικό ψηφοδέλτιο (ΚΚΕ), να κατηγορούν όλους τους άλλους – που συμμετέχουν στο ενιαίο - πως τάχα ανήκουν σε συγκεκριμένο κομματικό χώρο και απέκλεισαν τους εκλεγμένους του ψηφοδελτίου τους από το Προεδρείο.

Η Ένωση δεν είναι σωματείο εργαζομένων, δεν έχει κομματικές παρατάξεις (πλην της δικής τους φυσικά) και δέσμευσή μας είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την γυρίσει στο παρελθόν.

Η προσπάθειά τους να κρύψουν την πραγματικότητα πίσω από την ταμπέλα της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», δεν πρόκειται να ξεγελάσει τους γονείς που καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί επέλεξαν την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για να «απαιτήσουν» θέση Γραμματέα στο Προεδρείο, όταν εδώ και 10 χρόνια αρνούνται πεισματικά να συμμετάσχουν από οποιαδήποτε θέση σ΄ αυτό.

Με την ευκαιρία όμως που μας δίνεται, ξεκαθαρίζουμε την θέση μας προς πάσαν κατεύθυνση, είτε πρόκειται για κομματικό φορέα, υποψήφιο/α Δήμαρχο, Δημοτική Παράταξη, είτε για Δημοτική ή Κυβερνητική Αρχή.

Το εκλεγμένο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Ηλιούπολης, αποφασίζει ΠΑΝΤΑ με δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες, έχοντας στόχο την διεκδίκηση και την παρέμβαση σε όλα εκείνα που αφορούν στην καλυτέρευση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας και τις Οικογένειές τους, αλλά και για όλα τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της Πόλης μας.

Ποτέ δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε αποφάσεις που έχουν ληφθεί (πριν από εμάς για μας) πίσω από κλειστές πόρτες κομματικών γραφείων ή Παρατάξεων.

Ας το συνειδητοποιήσουν αυτό όλοι οι επίδοξοι … «Καθοδηγητές» μας …

Δεν χειραγωγούμαστε …

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

Τασούλας Μιχάλης                                  Κουφουδάκη Ντόρα

 enwsigonewnilioupolis@gmail.com

Προβλήθηκε 489 φορές

Παρέμβαση στις 8 Ιούλη για την έγκαιρη διάγνωση μαθητών με μαθησιακές ανάγκες -ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» - «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ»

Παρέμβαση στο 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Α΄ Αθήνας (Υμηττού 219) την Τετάρτη 8 Ιούλη στις 13.30.

Βολές Αθανασίου κατά Πανταζόπουλου για την παραχώρηση δημοτικών υποδομών

''Παραχωρούν δημοτικές υποδομές για ευτελή ποσά σε ιδιώτες, την ώρα που ο ΠΑΟΔΗΛ ματώνει οικονομικά'' καταγγέλει τη δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" Θανάσης Αθανασίου.

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής η στέγαση των νηπίων της Πόλης μας''

Ο Δήμος Ηλιούπολης πέρυσι τον Ιούνιο δεσμεύτηκε εγγράφως, ότι αν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου Δημοτικού παραχωρήσουν - για Μία και μόνο χρονιά - χώρο (πράγμα που έγινε) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, για την διαμόρφωση 2 αιθουσών Νηπιαγωγείου, φέτος με την λήξη του έτους θα είχε μεριμνήσει για την προμήθεια και εγκατάσταση στην Βαλτετσίου 2 προκάτ αιθουσών.

Κώστας Σεφτελής: Πολλές ζημιές από βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές.

Κατά το χρονικό διάστημα που οι Παιδικές Χαρές της πόλης μας παρέμειναν κλειστές, εφαρμόζοντας ο Δήμος τα περιοριστικά μέτρα στα πλαίσια του περιορισμού της εξάπλωσης της επιδημίας, δυστυχώς είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό ζημιών από βανδαλισμούς και παραβιάσεις στις περιφράξεις και στις εισόδους σε αυτές.

''Η Πόλη που θέλω''- Α.Καραχάλιου: Επιβεβλημένη η λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των σχολείων

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Αλεξάνδρα Καραχάλιου ,με αφορμή τις πρόσφατες ζημιές και βανδαλισμούς σε σχολεία της πόλης, επισημαίνει με ανάρτησή της την αναγκαιότητα της άμεσης λήψης αποτελεσματικών μέτρων προστασίας των σχολικών αλλά και των υπολοίπων αθλητικών και δημοτικών εγκαταστάσεων της Ηλιούπολης.

Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης: '' Ανακοίνωση σχετικά με την πεζοδρόμηση της Λ. Ειρήνης''

Με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες της Λεωφόρου Ειρήνης για το μέτρο της πιλοτικής πεζοδρόμησης στην περιοχή και προς αποκατάσταση των όσων πραγματικά ισχύουν, ο Ε.Σ.Η. διευκρινίζει τα ακόλουθα