Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης

Ηλιούπολη 21.4.219

Αγαπητοί γονείς,

Οι εκλογές της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Ηλιούπολης που έγιναν στις 7.4. 2019 ανέδειξαν το καινούργιο της Δ.Σ. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στην διαδικασία και να είσαστε σίγουροι πως, θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε όλους με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι τουλάχιστον ανέντιμο, εκείνοι που συμμετέχουν σ΄ αυτήν τη διαδικασία με κομματικό ψηφοδέλτιο (ΚΚΕ), να κατηγορούν όλους τους άλλους – που συμμετέχουν στο ενιαίο - πως τάχα ανήκουν σε συγκεκριμένο κομματικό χώρο και απέκλεισαν τους εκλεγμένους του ψηφοδελτίου τους από το Προεδρείο.

Η Ένωση δεν είναι σωματείο εργαζομένων, δεν έχει κομματικές παρατάξεις (πλην της δικής τους φυσικά) και δέσμευσή μας είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την γυρίσει στο παρελθόν.

Η προσπάθειά τους να κρύψουν την πραγματικότητα πίσω από την ταμπέλα της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», δεν πρόκειται να ξεγελάσει τους γονείς που καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί επέλεξαν την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για να «απαιτήσουν» θέση Γραμματέα στο Προεδρείο, όταν εδώ και 10 χρόνια αρνούνται πεισματικά να συμμετάσχουν από οποιαδήποτε θέση σ΄ αυτό.

Με την ευκαιρία όμως που μας δίνεται, ξεκαθαρίζουμε την θέση μας προς πάσαν κατεύθυνση, είτε πρόκειται για κομματικό φορέα, υποψήφιο/α Δήμαρχο, Δημοτική Παράταξη, είτε για Δημοτική ή Κυβερνητική Αρχή.

Το εκλεγμένο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Ηλιούπολης, αποφασίζει ΠΑΝΤΑ με δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες, έχοντας στόχο την διεκδίκηση και την παρέμβαση σε όλα εκείνα που αφορούν στην καλυτέρευση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας και τις Οικογένειές τους, αλλά και για όλα τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της Πόλης μας.

Ποτέ δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε αποφάσεις που έχουν ληφθεί (πριν από εμάς για μας) πίσω από κλειστές πόρτες κομματικών γραφείων ή Παρατάξεων.

Ας το συνειδητοποιήσουν αυτό όλοι οι επίδοξοι … «Καθοδηγητές» μας …

Δεν χειραγωγούμαστε …

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

Τασούλας Μιχάλης                                  Κουφουδάκη Ντόρα

 enwsigonewnilioupolis@gmail.com

Προβλήθηκε 126 φορές

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: ''Αν είναι καλό παιδί μην τον ψηφίσεις! Παρ ́του μια πάστα''.

Λίγες μόλις μέρες πριν τις Πανελλήνιες, λίγες μέρες πριν τις εξεταστικές ,πάντα όμως την ώρα της εξουθένωσης και της αφραγκιάς. Ώρες στο σχολείο, ώρες στο φροντιστήριο και ξενύχτια για διάβασμα στο σπίτι.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.