Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης

Ηλιούπολη 21.4.219

Αγαπητοί γονείς,

Οι εκλογές της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της Ηλιούπολης που έγιναν στις 7.4. 2019 ανέδειξαν το καινούργιο της Δ.Σ. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στην διαδικασία και να είσαστε σίγουροι πως, θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε όλους με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι τουλάχιστον ανέντιμο, εκείνοι που συμμετέχουν σ΄ αυτήν τη διαδικασία με κομματικό ψηφοδέλτιο (ΚΚΕ), να κατηγορούν όλους τους άλλους – που συμμετέχουν στο ενιαίο - πως τάχα ανήκουν σε συγκεκριμένο κομματικό χώρο και απέκλεισαν τους εκλεγμένους του ψηφοδελτίου τους από το Προεδρείο.

Η Ένωση δεν είναι σωματείο εργαζομένων, δεν έχει κομματικές παρατάξεις (πλην της δικής τους φυσικά) και δέσμευσή μας είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την γυρίσει στο παρελθόν.

Η προσπάθειά τους να κρύψουν την πραγματικότητα πίσω από την ταμπέλα της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», δεν πρόκειται να ξεγελάσει τους γονείς που καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί επέλεξαν την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για να «απαιτήσουν» θέση Γραμματέα στο Προεδρείο, όταν εδώ και 10 χρόνια αρνούνται πεισματικά να συμμετάσχουν από οποιαδήποτε θέση σ΄ αυτό.

Με την ευκαιρία όμως που μας δίνεται, ξεκαθαρίζουμε την θέση μας προς πάσαν κατεύθυνση, είτε πρόκειται για κομματικό φορέα, υποψήφιο/α Δήμαρχο, Δημοτική Παράταξη, είτε για Δημοτική ή Κυβερνητική Αρχή.

Το εκλεγμένο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της Ηλιούπολης, αποφασίζει ΠΑΝΤΑ με δημοκρατικές διαφανείς διαδικασίες, έχοντας στόχο την διεκδίκηση και την παρέμβαση σε όλα εκείνα που αφορούν στην καλυτέρευση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας και τις Οικογένειές τους, αλλά και για όλα τα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της Πόλης μας.

Ποτέ δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε αποφάσεις που έχουν ληφθεί (πριν από εμάς για μας) πίσω από κλειστές πόρτες κομματικών γραφείων ή Παρατάξεων.

Ας το συνειδητοποιήσουν αυτό όλοι οι επίδοξοι … «Καθοδηγητές» μας …

Δεν χειραγωγούμαστε …

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

Τασούλας Μιχάλης                                  Κουφουδάκη Ντόρα

 [email protected]

Προβλήθηκε 1579 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.