του Τάκη Διαμαντόπουλου

Κοιτάζοντας λίγο τις στοχεύσεις του πολιτικού συστήματος τον τελευταίο καιρό , διαπιστώνουμε μια αποστροφή όσο αφορά , θέματα που άπτονται τις Εθνικής μας υπερηφάνειας , ιστορίας και κληρονομιάς.

Η καρδιά των πολιτικών που θα υπερασπίζονταν την Εθνική μας αξιοπρέπεια, φαίνεται πως έχει σταματήσει να χτυπά.

Για τα δύσκολα όμως είμαστε φτιαγμένοι εμείς οι Έλληνες και όλοι μαζί θα παλέψουμε, θα αντέξουμε και φυσικά στο τέλος θα νικήσουμε .

Η ωραιοποίηση της κατάστασης αυτής και της σκληρής πραγματικότητας είναι συχνό φαινόμενο και τακτική των κυβερνώντων προκειμένου να κρατήσουν τον κόσμο μας σε μια ουτοπική λήθη , όπου οι αντιδράσεις για την κρίση αξιών που διανύουμε θα είναι μειωμένη έως μηδενική.

Ο Λαός όμως παρά τις προσδοκίες τους έχει καταλάβει και πλέον γνωρίζει.

Μόνο η Ένωση Κεντρώων μπορεί ,να εγγυηθεί οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα ,με μέση κεντρώα λύση στις δαπάνες και στα έσοδα. Μόνο εμείς έχουμε πλήρες σχέδιο για ανάπτυξη, χωρίς απολύσεις αλλά και χωρίς περαιτέρω αυξήσεις φορολογίας και εισφορών στον ιδιωτικό τομέα.

Μας νοιάζει η ευημερία του τόπου , με εργαζομένους που θα νοιώθουν ασφαλείς και ευχαριστημένοι στην δουλειά τους και με επιχειρηματίες που μπορούν ν ανασάνουν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας και της αγοράς . Δίνουμε κουράγιο και ενώνουμε, όλες τις τάξεις, όλα τα χρώματα, όλα τα κόμματα.

Γιατί εμείς οι άνθρωποι του κέντρου γνωρίζουμε πολύ καλά
 Να ενώνουμε
 Να δημιουργούμε
 Να αγαπάμε την Ελλάδα μας

*Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και Υποψήφιος Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στον Νότιο Τομέα

https://www.facebook.com/diamantopoulos.takis/  

Προβλήθηκε 264 φορές

''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' (Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος  μαθητής λυκείου - μέσω του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως)

Η Απάντηση Του Πιτσιρικά: ''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' . Στην τοπική ιστοσελίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης ''Ηλιούπολη για όλους'' και στην στήλη αρθρογραφία δημοσιεύτηκε και περιήλθε στην αντίληψη ενορίτου, μαθητού λυκείου, άρθρο για το οποίο ο ίδιος συνέταξε την παρακάτω απάντηση