Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη. Μια πόλη που θεωρώ ότι αξίζει τα καλύτερα.

Τα προβλήματα της μας είναι γνωστά.

Η καθημερινότητα χρειάζεται βελτίωση.

Τα αγνά συναισθήματά μου γίνονται προσφορά.

Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς φιγούρες, χωρίς να με έλκει το σαράκι της εξουσίας αλλά με όπλα την τιμιότητα μου, την ανιδιοτέλεια & πολύ όρεξη για δουλειά, μετά από την πρόταση του αγαπητού μου φίλου Τάσου Ευσταθίου, αποφάσισα να κατέβω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'', γιατί αγαπάμε την πόλη μας & μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη.

Η Ιωάννα (Νανά) Καραπέτρου - Κουρκουμέλη στο facebook

nana.karapetrou@yahoo.gr

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά

Προβλήθηκε 449 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.