Γεννήθηκα στην Καισαριανή Αττικής και κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 1958.

Είμαι παντρεμένος με την Αθηνά και πατέρας δύο παιδιών, την Κατερίνα, η οποία είναι Γεωπόνος και τον Τιμόθεο ο οποίος είναι Χημικός.

Εργάστηκα επί 32 συναπτά έτη στον ΟΤΕ.

Έχω διατελέσει Γραμματέας στην Τ.Ο. Ν.Δ. Κάτω Ηλιούπολης για 8 χρόνια & ασχολούμαι επί σειρά ετών με τα κοινά της πόλης.

Κατεβαίνω Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρά του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' γιατί αγαπάω την πόλη μας και ονειρεύομαι να την δω όπως πραγματικά της αξίζει!

Ο Σπύρος Μαρίνος στο facebook

sp.marinos1946@gmail.com

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά 

Προβλήθηκε 603 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.