Ο Σπύρος Μαρίνος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά''

Εντός των τειχών 22 Απριλίου 2019

Γεννήθηκα στην Καισαριανή Αττικής και κατοικώ μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 1958.

Είμαι παντρεμένος με την Αθηνά και πατέρας δύο παιδιών, την Κατερίνα, η οποία είναι Γεωπόνος και τον Τιμόθεο ο οποίος είναι Χημικός.

Εργάστηκα επί 32 συναπτά έτη στον ΟΤΕ.

Έχω διατελέσει Γραμματέας στην Τ.Ο. Ν.Δ. Κάτω Ηλιούπολης για 8 χρόνια & ασχολούμαι επί σειρά ετών με τα κοινά της πόλης.

Κατεβαίνω Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρά του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' γιατί αγαπάω την πόλη μας και ονειρεύομαι να την δω όπως πραγματικά της αξίζει!

Ο Σπύρος Μαρίνος στο facebook

[email protected]

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά 

Προβλήθηκε 1703 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.