Γεννήθηκα στην Τρίπολη, είμαι πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος της Ηλιούπολης επί 30 έτη.

Πτυχιούχος ΑΤΟ και ΣΕΛΕΤΕ στην ειδικότητα Δομικών και Δημοσίων Έργων.

Εργάστηκα στο ΟΣΕ και στην ΕΡΓΟΣΕ επί 35 έτη και διετέλεσα υπεύθυνος Απαλλοτριώσεων και επιβλέπων σε μεγάλα έργα Εκσυχρονισμού του ΟΣΕ.

Ασχολήθηκα με τον Συνδικαλισμό και διετέλεσα Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων του ΟΣΕ επί σειρά ετών, εκλεγμένος με ακομμάτιστο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα είμαι συνταξιούχος και προτίθεμαι να ασχοληθώ ως ενεργός πολίτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλιούπολης, στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, πιστεύοντας σε μία πόλη φιλική και αλληλέγγυα.

Μία πόλη που θα έχει ως πρώτο μέλημά της τον πολίτη και όχι έργα βιτρίνας, την διαφάνεια αλλά και τον σεβασμό και την ισότητα προς όλους τους Δημότες.

Ο Τρύφων Γκούβας στο facebook

tryfong@gmail.com

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά  

Προβλήθηκε 460 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.