Γεννήθηκα στην Τρίπολη, είμαι πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος της Ηλιούπολης επί 30 έτη.

Πτυχιούχος ΑΤΟ και ΣΕΛΕΤΕ στην ειδικότητα Δομικών και Δημοσίων Έργων.

Εργάστηκα στο ΟΣΕ και στην ΕΡΓΟΣΕ επί 35 έτη και διετέλεσα υπεύθυνος Απαλλοτριώσεων και επιβλέπων σε μεγάλα έργα Εκσυχρονισμού του ΟΣΕ.

Ασχολήθηκα με τον Συνδικαλισμό και διετέλεσα Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων του ΟΣΕ επί σειρά ετών, εκλεγμένος με ακομμάτιστο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα είμαι συνταξιούχος και προτίθεμαι να ασχοληθώ ως ενεργός πολίτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλιούπολης, στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, πιστεύοντας σε μία πόλη φιλική και αλληλέγγυα.

Μία πόλη που θα έχει ως πρώτο μέλημά της τον πολίτη και όχι έργα βιτρίνας, την διαφάνεια αλλά και τον σεβασμό και την ισότητα προς όλους τους Δημότες.

Ο Τρύφων Γκούβας στο facebook

tryfong@gmail.com

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά  

Προβλήθηκε 212 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.