Γεννήθηκα στην Τρίπολη, είμαι πατέρας δύο παιδιών και κάτοικος της Ηλιούπολης επί 30 έτη.

Πτυχιούχος ΑΤΟ και ΣΕΛΕΤΕ στην ειδικότητα Δομικών και Δημοσίων Έργων.

Εργάστηκα στο ΟΣΕ και στην ΕΡΓΟΣΕ επί 35 έτη και διετέλεσα υπεύθυνος Απαλλοτριώσεων και επιβλέπων σε μεγάλα έργα Εκσυχρονισμού του ΟΣΕ.

Ασχολήθηκα με τον Συνδικαλισμό και διετέλεσα Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων του ΟΣΕ επί σειρά ετών, εκλεγμένος με ακομμάτιστο ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα είμαι συνταξιούχος και προτίθεμαι να ασχοληθώ ως ενεργός πολίτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλιούπολης, στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Ευσταθίου με τον συνδυασμό Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, πιστεύοντας σε μία πόλη φιλική και αλληλέγγυα.

Μία πόλη που θα έχει ως πρώτο μέλημά της τον πολίτη και όχι έργα βιτρίνας, την διαφάνεια αλλά και τον σεβασμό και την ισότητα προς όλους τους Δημότες.

Ο Τρύφων Γκούβας στο facebook

tryfong@gmail.com

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά  

Προβλήθηκε 294 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.