Μπασούρης Μαρίνος

Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Εκλέχθηκε το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ως το Δεκέμβρη του 2017 και από την 1/1/2018 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Παράταξης 'ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ' από το 2014 μέχρι το 2017 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2014 μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Δημόσια Οικονομική και Πολιτική και ήδη προετοιμάζει τη Διδακτορική του διατριβή.

Ο Μαρίνος Μπασούρης στο facebook

mpasouris@gmail.com

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

Προβλήθηκε 531 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.