Μπασούρης Μαρίνος

Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Εκλέχθηκε το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ως το Δεκέμβρη του 2017 και από την 1/1/2018 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Παράταξης 'ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ' από το 2014 μέχρι το 2017 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2014 μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Δημόσια Οικονομική και Πολιτική και ήδη προετοιμάζει τη Διδακτορική του διατριβή.

Ο Μαρίνος Μπασούρης στο facebook

mpasouris@gmail.com

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

Προβλήθηκε 293 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.