Μπασούρης Μαρίνος

Γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Εκλέχθηκε το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής ως το Δεκέμβρη του 2017 και από την 1/1/2018 μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαφάνειας

Έχει διατελέσει Γραμματέας της Παράταξης 'ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ' από το 2014 μέχρι το 2017 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2014 μέχρι σήμερα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Δημόσια Οικονομική και Πολιτική και ήδη προετοιμάζει τη Διδακτορική του διατριβή.

Ο Μαρίνος Μπασούρης στο facebook

mpasouris@gmail.com

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

Προβλήθηκε 199 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.