Χριστός Ανέστη σε όλους!

Κυριακή του Πάσχα σήμερα για τους ορθόδοξους και στη χώρα μας λογικό να έχουν… νεκρώσει τα πάντα σε σχέση με την αθλητική κίνηση και όχι μόνο.

Όμως στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα η δράση συνεχίζεται αμείωτη και μάλιστα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, όπου αναμένεται να κριθούν οι στόχοι των ομάδων.

Τώρα που η μπάλα… καίει, τα  προγνωστικά του betmasters.gr είναι εδώ για να μας οδηγήσουν με ασφάλεια για ακόμα μία στοιχηματική ημέρα.

Πάμε να δούμε, τι θα δούμε.

Στην Πρέμιερ Λιγκ διεξάγονται τρεις κρίσιμες αναμετρήσεις τόσο για τον τίτλο, όσο και για την τετράδα.

Από άποψη ονομάτων ξεχωρίζει σίγουρα το ντέρμπι Μάν. Γιουνάιτεντ - Τσέλσι.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο σερί απώλειες με τους "μπλε" να έχουν για την ώρα το… πάνω χέρι, αφού είναι τέταρτοι στο +3 από τους "κόκκινους διάβολους".

Εννοείται πως το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά στη μάχη της τετράδας και έρχεται σε άμεση συνάρτηση με το ματς Λέστερ - Άρσεναλ, με τους μεν "κανονιέρηδες" να θέλουν να επωφεληθούν κάποια απώλεια των άλλων δύο και τις "αλεπούδες" να τρέχουν μήπως και προλάβουν την 7η θέση.

Τέλος, στο ενδιάμεσο η Μάν. Σίτι πάει στην έδρα της Μπέρνλι με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την επαναφέρει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Στη Γαλλία επειδή εχθές (27/4) υπήρχε ο τελικός του Κυπέλλου, σήμερα έχουμε πλήρη αγωνιστική κίνηση με επτά συνολικά ματς, όπου θα δωθούν μάχη τόσο για τις ευρωπαϊκές θέσεις, όσο και για την παραμονή.

Μαρσέιγ - Ναντ, Λιλ - Νιμ, Ανζέρ - Ρεμς και Σεντ Ετιέν - Τουλούζ ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, ενώ για τη δεύτερη ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Αμιέν - Στρασβούργο και το εξάποντο παραμονής Καέν - Ντιζόν.

Στη Μπουντεσλίγκα, η 31η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η πρωτοπόρος Μπάγερν παίζει στην έδρα της προτελευταίας Νυρεμβέργης και θέλει τη νίκη για να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου στη Γερμανία.

Στο ματς που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ σε ένα "εξάποντο" για την Ευρώπη. Το πάνω χέρι έχουν για την ώρα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 7η θέση και το +4 από τους "λύκους" και σε περίπτωση νίκης μπορούν να μπουν ακόμα και στο παιχνίδι της τετράδας.

Στη LaLiga της Ισπανίας υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις για την 35η αγωνιστική.

Οι τρεις ομάδες που διεκδικούν την τέταρτη θέση δίνουν δύσκολα ματς και όποιος συνεχίσει με νίκη θα έχει αρκετές ελπίδες σε αυτόν το στόχο.

Έτσι, η Βαλένθια υποδέχεται την Εϊμπάρ και οι Σεβίλλη και Χετάφε δοκιμάζονται στις έδρες των Χιρόνα και Σοσιεδάδ αντίστοιχα, με την πρώτη να έχει δυσκολότερο έργο, καθώς η γηπεδούχος παίζει για την παραμονή της. Εξάποντο για την κατηγορία μπορεί να χαρακτηριστεί το Βιγιαρεάλ - Ουέσκα, ενώ το μαδριλένικο ντέρμπι Βαγεκάνο - Ρεάλ μπορεί να κρίνει αν η γηπεδούχος μπορεί να ελπίζει πως θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία ή όχι.

Τέλος, στην ιταλική Serie A διεξάγονται πέντε ματς για την 34η αγωνιστική. Νωρίς το μεσημέρι, η Νάπολι πάει στην έδρα της Φροζινόνε που το ψιλοπαλεύει ακόμα για παραμονή, αλλά πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει.

Από εκεί και πέρα, Πάρμα και Τζένοα δοκιμάζονται στις έδρες των Κιέβο και ΣΠΑΛ αντίστοιχα και θέλουν νίκη για να διασφαλίσουν την παραμονή τους.

Το καλύτερο είναι για το τέλος, αφού έχουμε τις ματσάρες Σαμπντόρια - Λάτσιο και Τορίνο - Μίλαν, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατάληξη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Προβλήθηκε 591 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).