Αθανάσιος Κουρέτσης.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ''

Η Ηλιούπολη είναι η ίδια μου η ζωή.

Ήμουν Αντιδήμαρχος Πόλης καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας.

Επί θητείας μου σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Ήμουν ο πρώτος Έλληνας αστυνομικός εν ενεργεία που έθεσα υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Εργάστηκα για το καλό των Ηλιουπολιτών.

Ασχολούμαι ενεργά με τα σωματεία και τις ενώσεις του τόπου μου.

Το όραμα μου για την Ηλιούπολη

Το όραμα μου είναι να ζούμε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γειτονιές και να δημιουργούμε όσο πιο καλές υποδομές για τους Ηλιουπολίτες.

Βιογραφικό

Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Περδικιωτών Αιτωλοακαρνανίας, υπήρξα Πρόεδρος στον Σύλλογο Ρουμελιωτών για μία δεκαετία, μέλος και συντονιστής εκδηλώσεων στην ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου.

ΓΙΑΤΙ είμαι Υποψήφιος

Με το Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, μας ενώνει φιλία πολλών ετών, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον πιστεύω και είναι βέβαιο πως έχει φέρει ένα τεράστιο έργο καθώς επίσης πως έχει σχεδιάσει και το μέλλον με μεγάλα έργα πνοής.

Ζητώ τη στήριξη σας και την ψήφο σας ώστε να εργαστώ για το κοινωνικό καλό στην Ηλιούπολη και την προαγωγή του πολιτισμού μέσω της παράδοσης, των εθίμων και της λαογραφίας του τόπου μας.

Ο Θανάσης Κουρέτσης στο facebook

 

thakouretsis@gmail.com

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  

Προβλήθηκε 228 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.