Αθανάσιος Κουρέτσης.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ''

Η Ηλιούπολη είναι η ίδια μου η ζωή.

Ήμουν Αντιδήμαρχος Πόλης καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας.

Επί θητείας μου σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Ήμουν ο πρώτος Έλληνας αστυνομικός εν ενεργεία που έθεσα υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Εργάστηκα για το καλό των Ηλιουπολιτών.

Ασχολούμαι ενεργά με τα σωματεία και τις ενώσεις του τόπου μου.

Το όραμα μου για την Ηλιούπολη

Το όραμα μου είναι να ζούμε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γειτονιές και να δημιουργούμε όσο πιο καλές υποδομές για τους Ηλιουπολίτες.

Βιογραφικό

Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Περδικιωτών Αιτωλοακαρνανίας, υπήρξα Πρόεδρος στον Σύλλογο Ρουμελιωτών για μία δεκαετία, μέλος και συντονιστής εκδηλώσεων στην ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου.

ΓΙΑΤΙ είμαι Υποψήφιος

Με το Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, μας ενώνει φιλία πολλών ετών, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον πιστεύω και είναι βέβαιο πως έχει φέρει ένα τεράστιο έργο καθώς επίσης πως έχει σχεδιάσει και το μέλλον με μεγάλα έργα πνοής.

Ζητώ τη στήριξη σας και την ψήφο σας ώστε να εργαστώ για το κοινωνικό καλό στην Ηλιούπολη και την προαγωγή του πολιτισμού μέσω της παράδοσης, των εθίμων και της λαογραφίας του τόπου μας.

Ο Θανάσης Κουρέτσης στο facebook

 

thakouretsis@gmail.com

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  

Προβλήθηκε 182 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.