Αθανάσιος Κουρέτσης.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ''

Η Ηλιούπολη είναι η ίδια μου η ζωή.

Ήμουν Αντιδήμαρχος Πόλης καθώς επίσης και Αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας.

Επί θητείας μου σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Ήμουν ο πρώτος Έλληνας αστυνομικός εν ενεργεία που έθεσα υποψηφιότητα για την τοπική αυτοδιοίκηση. Εργάστηκα για το καλό των Ηλιουπολιτών.

Ασχολούμαι ενεργά με τα σωματεία και τις ενώσεις του τόπου μου.

Το όραμα μου για την Ηλιούπολη

Το όραμα μου είναι να ζούμε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς γειτονιές και να δημιουργούμε όσο πιο καλές υποδομές για τους Ηλιουπολίτες.

Βιογραφικό

Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Περδικιωτών Αιτωλοακαρνανίας, υπήρξα Πρόεδρος στον Σύλλογο Ρουμελιωτών για μία δεκαετία, μέλος και συντονιστής εκδηλώσεων στην ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου.

ΓΙΑΤΙ είμαι Υποψήφιος

Με το Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, μας ενώνει φιλία πολλών ετών, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον πιστεύω και είναι βέβαιο πως έχει φέρει ένα τεράστιο έργο καθώς επίσης πως έχει σχεδιάσει και το μέλλον με μεγάλα έργα πνοής.

Ζητώ τη στήριξη σας και την ψήφο σας ώστε να εργαστώ για το κοινωνικό καλό στην Ηλιούπολη και την προαγωγή του πολιτισμού μέσω της παράδοσης, των εθίμων και της λαογραφίας του τόπου μας.

Ο Θανάσης Κουρέτσης στο facebook

 

thakouretsis@gmail.com

Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  

Προβλήθηκε 347 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.