Κατατρόπωσαν τον «εχθρό» εκφοβίζοντας νύχτα τους φύλακες και «σπάσανε» την διαπλοκή, σπάζοντας τα τζάμια στο Δημαρχείο!

Έρχεται άλλωστε η 1η ΜΑΗ και πρέπει να δικαιώσουν όσους υπηρετούν.

Όμως εμείς οι απλοί άνθρωποι του μόχθου, εργάτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, δεν τσιμπάμε με τις «εκρήξεις οργής» των κολεγιόπαιδων.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα έχει την δική του μακριά πείρα από τέτοιου είδους «τιμωρούς». Γνωρίζει από πρώτο χέρι σε ποιο μύλο ρίχνουν νερό, με τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες.

Γι αυτό και δεν μας αποπροσανατολίζουν.

Η διαπλοκή είναι νύχι κρέας του καπιταλιστικού συστήματος και η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, κόστος για κράτος και εργοδοσία. Γι αυτό και δεν χαρίζονται.

Απαιτούν την συνεχή πάλη του οργανωμένου ταξικού κινήματος.

Να γιατί τα hapening των κολεγιόπαιδων μόνο κλαυσίγελο μας προκαλούν και επ’ ουδενί δεν «τρομάζουν» βέβαια το σύστημα…

Να ένας ακόμη λόγος ώστε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ να δώσουμε δυναμικό παρόν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργία και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. 

Προβλήθηκε 189 φορές

Κι.Π.Η.: ''Καταγγελία πολιτών για τη δόμηση ναού, σε δημόσια, δασική περιοχή του Υμηττού''

Στη δημόσια δασική περιοχή του Υμηττού, στη Ζώνη Προστασίας Β του Προεδρικού Διατάγματος ΦΕΚ 544/Δ/1978, στα όρια της προστατευόμενης περιοχής Natura 2000 -Αισθητικό δάσος Καισαριανής– Λίμνη Βουλιαγμένης» (GR3000006), Τόπου Κοινοτικής Σημασίας SCI, βρίσκεται, περίπου από το 1950, το παλιό γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που ανήκει στη Μητρόπολη Αθηνών

Γαβριήλ Αραμπατζή - ''Η Πόλη που θέλω'' : Άλλα συζητήσαμε, αλλά ψηφίσαμε και άλλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Η 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού για το έτος 2018, η οποιαδήποτε αναμόρφωση πρέπει να οφείλεται σε ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά και σε μειώσεις κονδυλίων λόγω μη εκτέλεσης του αρχικού σχεδιασμού (προϋπολογισμού) που αφορά τις υπηρεσίες του δήμου.