Κατατρόπωσαν τον «εχθρό» εκφοβίζοντας νύχτα τους φύλακες και «σπάσανε» την διαπλοκή, σπάζοντας τα τζάμια στο Δημαρχείο!

Έρχεται άλλωστε η 1η ΜΑΗ και πρέπει να δικαιώσουν όσους υπηρετούν.

Όμως εμείς οι απλοί άνθρωποι του μόχθου, εργάτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, δεν τσιμπάμε με τις «εκρήξεις οργής» των κολεγιόπαιδων.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα έχει την δική του μακριά πείρα από τέτοιου είδους «τιμωρούς». Γνωρίζει από πρώτο χέρι σε ποιο μύλο ρίχνουν νερό, με τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες.

Γι αυτό και δεν μας αποπροσανατολίζουν.

Η διαπλοκή είναι νύχι κρέας του καπιταλιστικού συστήματος και η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, κόστος για κράτος και εργοδοσία. Γι αυτό και δεν χαρίζονται.

Απαιτούν την συνεχή πάλη του οργανωμένου ταξικού κινήματος.

Να γιατί τα hapening των κολεγιόπαιδων μόνο κλαυσίγελο μας προκαλούν και επ’ ουδενί δεν «τρομάζουν» βέβαια το σύστημα…

Να ένας ακόμη λόγος ώστε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ να δώσουμε δυναμικό παρόν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργία και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. 

Προβλήθηκε 221 φορές

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' : ''Ερωτήματα για τις απευθείας αναθέσεις της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης''

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις στη Διαύγεια των απευθείας αναθέσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μας γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...