Με δυσκολία οι μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο ανήμερα της Πρωτομαγιάς, με τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς να συμμετέχουν στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις. 

Συγκεκριμένα, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) έχουν προαναγγείλει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου δεν θα εκτελούν κανένα δρομολόγιο την Τετάρτη, ανήμερα της Πρωτομαγιάς. 
 
Σε ό, τι αφορά το μετρό, οι εργαζόμενοι έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 09.00 το πρωί της Πρωτομαγιάς. Στη συνέχεια, δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 10′ λεπτά ως τις 17:00 και στη συνέχεια κάθε τέταρτο (ανά 15′) ως τη λήξη της βάρδιας.
 
Δεν θα πραγματοποιούνται ωστόσο δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο στη γραμμή 3 του Μετρό, καθώς οι συρμοί δεν θα κινούνται μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου όλη την ημέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας του Προαστιακού.
 
Αντίστοιχα, δεν θα πραγματοποιούνται και τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού σιδηρόδρομου την Πρωτομαγιά.
 
Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα κινούνται ανήμερα της Πρωτομαγιάς με τα δρομολόγια να είναι προγραμματισμένα να αναχωρούν ανά 20' λεπτά.
 
Πηγή: iefimerida.gr

Προβλήθηκε 536 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.