Αγαπητοί Συμπολίτες μου,
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και Καλό Μήνα!

Η Πρωτομαγιά είναι η μεγάλη γιορτή της εργατικής τάξης η οποία φέρνει την Άνοιξη σε κάθε οικονομία. Χωρίς τους εργαζόμενους ο οικονομικός και ο κοινωνικός ιστός δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν.

Ο Μάιος είναι και ο μήνας της αναγέννησης της φύσης. Λουλούδια - χρώματα - ήλιος - φως , αισιοδοξία, όμορφες μέρες. Προστατεύουμε με κάθε δύναμή μας το περιβάλλον της πόλης μας και φροντίζουμε να το αναπτύσσουμε με σεβασμό στις επόμενες γενιές.

Ο μήνας επίσης των δημοτικών εκλογών.

Ως Δήμαρχος της Ηλιούπολης κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σας παραδώσουμε εκατοντάδες έργα τα οποία βελτίωσαν την ποιότητα της ζωής μας αλλά και να σας παρουσιάσουμε ένα σαφές, ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.

Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι στις γειτονιές μας, δίπλα σε εσάς τους συμπολίτες μου, να σας ακούω και να δίνω λύσεις στα αιτήματα και τα προβλήματα σας.

Είμαι δίπλα στους εργαζομένους μας και ζω την καθημερινότητά τους από κοντά. Γνωρίζω τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τον αγώνα που κάνουν για να διατηρούμε την Ηλιούπολη καθαρή - αξιοπρεπή - πολιτισμένη. Το έργο μας δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αν δεν υπήρχαν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι.

Με την αισιοδοξία και τη λάμψη που μας δίνει η Πρωτομαγιά και η άνοιξη, είμαι βέβαιος πως θα δείτε την πρότασή μας και θα μας εμπιστευτείτε δίνοντας μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη διοίκηση και την οργάνωση της δημοτικής μας αρχής και εγώ ως Δήμαρχος να συνεχίσω το τιτάνιο έργο, το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά να ολοκληρώσουμε, έχουμε ήδη εξασφαλίσει τους πόρους για την υλοποίησή του και είμαι σίγουρος πως μας εμπιστεύεστε γιατί γνωρίζετε πως εργαζόμαστε σκληρά, γνωρίζω την κάθε γειτονιά, τα προβλήματα της και παλεύω για τις λύσεις τους.

Καλό μήνα, Χρόνια Πολλά με υγεία!

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

www.protailioupoli.gr
#ΔωστεΜαςτηΔυναμηαποτηνΑΚυριακη 

Προβλήθηκε 205 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ''

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Ηλιούπολης, πως εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων στις 13-14 Νοεμβρίου 2019, προκλήθηκαν εκτεταμένες βλάβες στο δημοτικό φωτισμό της πόλης μας, αρμοδιότητας του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Κι.Π.Η.: ''Καταγγελία πολιτών για τη δόμηση ναού, σε δημόσια, δασική περιοχή του Υμηττού''

Στη δημόσια δασική περιοχή του Υμηττού, στη Ζώνη Προστασίας Β του Προεδρικού Διατάγματος ΦΕΚ 544/Δ/1978, στα όρια της προστατευόμενης περιοχής Natura 2000 -Αισθητικό δάσος Καισαριανής– Λίμνη Βουλιαγμένης» (GR3000006), Τόπου Κοινοτικής Σημασίας SCI, βρίσκεται, περίπου από το 1950, το παλιό γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που ανήκει στη Μητρόπολη Αθηνών