Παπαδόγκωνα Αφέντρα (Φαίη)

Η Αφέντρα (Φαίη) Παπαδόγκωνα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Μάνη. Κόρη Απόστρατου Αξιωματικού του Π.Ν., σύζυγος Λιμενικού και μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού το οποίο φοιτά σε δημόσιο σχολείο της πόλης μας .

Στην Ηλιούπόλη διαμένει σταθερά από το 1988 λόγω του επαγγέλματος του Πατέρα της.

Έχει σπουδάσει Γραμματειακή υποστήριξη και Λογιστικά. Έχει εργαστεί για 25 συναπτά έτη σε δύο μεγάλες Τράπεζες στο Ναυτιλιακό τομέα της Barclays και στην HSBC.

Το 2016 εκλέχθηκε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης και ανέλαβε καθήκοντα Γραμματέα για 2 συνεχόμενα έτη.

Ανήσυχο πνεύμα, αισιόδοξη, της αρέσει να μιλάει με τις πράξεις της. Λατρεύει τα ταξίδια και τους ανθρώπους και πάνω απ' όλα της αρέσει να τους αφουγκράζεται για να μπορέσει να τους βοηθήσει ουσιαστικά .

Μότο της: “Η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα”.

Όραμά της : “Αλλάζουμε όλοι μαζί την ταυτότητα της πόλης μας. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας με δίκαιη κατανομή πόρων με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προόδου”.

http://ipolipouthelo.gr

τηλ: 6944 832 860

e-mail: fpapadogona@ipolipouthelo.gr

H Φαίη Παπαδόγκωνα στο facebook 

Προβλήθηκε 684 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.