Παπαδόγκωνα Αφέντρα (Φαίη)

Η Αφέντρα (Φαίη) Παπαδόγκωνα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Μάνη. Κόρη Απόστρατου Αξιωματικού του Π.Ν., σύζυγος Λιμενικού και μητέρα ενός επτάχρονου κοριτσιού το οποίο φοιτά σε δημόσιο σχολείο της πόλης μας .

Στην Ηλιούπόλη διαμένει σταθερά από το 1988 λόγω του επαγγέλματος του Πατέρα της.

Έχει σπουδάσει Γραμματειακή υποστήριξη και Λογιστικά. Έχει εργαστεί για 25 συναπτά έτη σε δύο μεγάλες Τράπεζες στο Ναυτιλιακό τομέα της Barclays και στην HSBC.

Το 2016 εκλέχθηκε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης και ανέλαβε καθήκοντα Γραμματέα για 2 συνεχόμενα έτη.

Ανήσυχο πνεύμα, αισιόδοξη, της αρέσει να μιλάει με τις πράξεις της. Λατρεύει τα ταξίδια και τους ανθρώπους και πάνω απ' όλα της αρέσει να τους αφουγκράζεται για να μπορέσει να τους βοηθήσει ουσιαστικά .

Μότο της: “Η ευγένεια δεν κοστίζει τίποτα και αγοράζει τα πάντα”.

Όραμά της : “Αλλάζουμε όλοι μαζί την ταυτότητα της πόλης μας. Γιατί σκοπός και στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας με δίκαιη κατανομή πόρων με βασικές αρχές μας τον ειλικρινή σεβασμό στον κάθε πολίτη δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας και προόδου”.

http://ipolipouthelo.gr

τηλ: 6944 832 860

e-mail: fpapadogona@ipolipouthelo.gr

H Φαίη Παπαδόγκωνα στο facebook 

Προβλήθηκε 352 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.