του Τάκη Διαμαντόπουλου

Η ασφάλεια, είναι ένα ζήτημα το οποίο στην Ένωση Κεντρώων έχουμε τοποθετήσει πολύ υψηλά στην ατζέντα μας, σε αντίθεση με την Κυβέρνηση, που φαίνεται να αποστρέφεται από κάθε ευθύνη και κάθε έννοια που μπορεί να άπτεται σε θέματα τάξης και τήρησης των νόμων.

Τρανό παράδειγμα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ εθελοτυφλεί και επιδεικτικά επιτρέπει στις Ελληνικές Φυλακές, να κυριαρχεί η παραβατικότητα, αγνοώντας τον ρόλο και την ουσία του σωφρονιστικού μας συστήματος.

Σκοπός μας δεν είναι να ασκήσουμε απλά σκληρή κριτική ,ούτε να καταγγέλλουμε χωρίς αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι επιτέλους να δοθούν λύσεις, που θα επαναφέρουν άμεσα την τάξη και την ασφάλεια στις φυλακές τόσο για τους φυλακισμένους όσο και για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, που προσπαθούν με πολλές δυσκολίες να φέρουν εις πέρας το έργο τους και χωρίς υπερβολή δεν γνωρίζουν αν θα επιστρέψουν το βράδυ σπίτι τους , στις οικογένειές τους.

Είναι τραγικό και οδυνηρό, σε μια δημοκρατική χώρα του δυτικού κόσμου , να έχουμε αρκετούς θανάτους ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα σωφρονιστικά ιδρύματα πλέον θυμίζουν αρένα, με την εγκληματικότητα να είναι αυξημένη σε σημείο που οι παραβατικοί έγκλειστοι να κάνουν κουμάντο, αφήνοντας την πολιτική ηγεσία του τόπου σε ρόλο παρατηρητή.

Ζητάμε Ασφάλεια και εφαρμογή των νόμων μέσα και έξω από τις φυλακές, για μια καλύτερη κοινωνία, μια κοινωνία της ευημερίας και της κανονικότητας των πολιτών.

*Ο Τάκης Διαμαντόπουλος είναι επιχειρηματίας και Υποψήφιος Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στον Νότιο Τομέα

https://www.facebook.com/diamantopoulos.takis/

Προβλήθηκε 246 φορές

Στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ο Μητσοτάκης! (Γιώργος Τζεδάκις)

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης έκανε βουτιές! Δεν γίνεται, θα εντάχθηκε στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού… Και να σκεφθείτε ότι στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής είχε πει: «Ο Αύγουστος για εμάς θα έχει λιγότερες παραλίες και περισσότερη δουλειά».