Ο Δήμος πρέπει να κάνει πράγματα για να μπορέσει να σταθεί δίπλα στους πολίτες. Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους τρόπους που θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους.

Νέα πρόσωπα, άφθαρτα από την καθημερινότητα της πολιτικής, με επιθυμία και διάθεση προσφοράς στην πόλη μας, μακριά από κομματικές, οικονομικές και άλλες εξαρτήσεις και περιχαρακώσεις.

Έχουμε την δύναμη να δώσουμε λύσεις και να συμβάλουμε καθοριστικά στην χάραξη της ανάπτυξης και της πορείας της πόλης μας.

Σ΄ αυτή την πορεία μας, σας θέλουμε δίπλα μας σαν ενεργούς πολίτες, να συναποφασίσουμε και να διεκδικήσουμε μαζί το καλύτερο για την Ηλιούπολη, για τους πολίτες, για τους νέους…

 

Γιώργος Παπαζωγονόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
‘’Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά’’

Η αξιοπρεπής καθημερινότητα των πολιτών πρέπει να είναι το κυρίαρχο ζητούμενο. 

 

Προβλήθηκε 544 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...