του Δημήτρη Ζήση*

Στις 26 Μάη αρπάζουμε την ευκαιρία. Ρίχνουμε κόκκινο στη νύχτα τους!

Δυναμώνουμε, ψηφίζουμε την δική μας φωνή. ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο και την Περιφέρεια.

Γιατί πλέον, εμείς οι νέοι έχουμε πείρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών θα ακούσουμε πολλά από όλους τους "εργολάβους λύσεων", που καμία σχέση δεν έχουν με τα δικά μας συμφέροντα.

"Προοδευτικοί - συντηρητικοί", "μνημονιακοί - αντιμνημονιακοί", "μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά" και διάφορα άλλα τέτοια μαντάτα από όλους αυτούς που στηρίζουν με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική, την ΕΕ και τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Αυτό που πραγματικά η νεολαία έχει να επιλέξει σε αυτές τις εκλογές είναι, αν θα συνεχίσουμε στον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο που τσακίζει την ζωή και το μέλλον μας ή αν θα δυναμώσουμε το ρεύμα της διεκδίκησης, του αγώνα για την ικανοποίηση όλων όσων έχουμε σήμερα ανάγκη.

Όλοι εσείς που λέτε ότι δεν πάει άλλο, ότι κάτι πλέον πρέπει να γίνει, που δεν εμπιστεύεστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε το ΚΚΕ, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί του!

Στον Δήμο της Ηλιούπολης, η Λαϊκή Συσπείρωση, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ, ήταν το προηγούμενο διάστημα η μοναδική λαϊκή-εργατική αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρωτοστατώντας για κάθε μικρό και μεγάλο λαϊκό πρόβλημα, προειδοποιώντας τον λαό της πόλης για την αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που προώθησαν μέσω του Δήμου η δημοτική αρχή του Βαλασόπουλου αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση του Κοκοτίνη που πλέον έχουν γίνει τα καλύτερα φιλαράκια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις τελευταίες εξελίξεις για την δημόσια περιουσία.

Αλλά και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητοι και μη, στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική, την φοροληστεία του λαού, την "ανταποδοτικότητα" στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Εμείς, η νεολαία, θέλουμε αγωνίστριες και αγωνιστές μέσα στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στην Ευρωβουλή που θα μάχονται για τα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας.

Όλα αυτά φυσικά δεν βρίσκονται σε κοινό δρόμο με τις ανάγκες του κεφαλαίου και του συστήματος της εκμετάλλευσης.

26 Μάη Πολλές κάλπες, μια επιλογή. Ισχυρό ΚΚΕ παντού! "Γιατί έχουμε την ζωή, πάρα πολύ αγαπήσει"

*Δημήτρης Ζήσης

Είναι φοιτητής στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής στο Δ.Σ. της σχολής του.

Εργάζεται ως μουσικός και συμμετέχει στην φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Προβλήθηκε 1042 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...