του Γιώργου Παπαζωγονόπουλου

Εξιστορώντας ο Λιούις Κάρρολ τις περιπέτειες της Αλίκης την χώρα των θαυμάτων, περιγράφει μία σκηνή όπου η Αλίκη, μαζί με τον οδηγό της, τον σοφό λαγό, βρίσκονται σε ένα σημείο όπου διασταυρώνονται πέντε δρόμοι.

Η Αλίκη, στέκεται αρκετή ώρα αναποφάσιστη και κάποια στιγμή, ρωτά τον λαγό. «Ποιόν δρόμο να πάρω;».

Ο λαγός την ρωτά με την σειρά του «πού θέλεις να πας;».

Η Αλίκη, σηκώνει τους ώμους και του λέει «δεν ξέρω». «Ε, τότε» της ανταπαντά ο λαγός «όταν ΔΕΝ ξέρεις που θέλεις να πας, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί».

Όλα, όμως, μπορούν να αλλάξουν.

Με την υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές εκλογές έγινε μία αρχή γιατί τον δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας. Που σημαίνει αγωνιζόμενος και διεκδικώντας.

Ονειρεύομαι να αποφασίσουν οι πολίτες να εμπιστευτούν κάποιους ονειροπόλους.

Ονειρεύομαι μία πόλη δυναμική που να προωθεί την τοπική αγορά.

Μία πόλη του πολιτισμού και της δημιουργίας.

Μία πόλη που να δίνει προτεραιότητα στον κάτοικο.

Μία πόλη στην οποία οι μεμψίμοιροι και οι εγωιστές δεν θα έχουν λόγο και τρόπο να προβάλουν τα εγώ και τις μιζέριες τους.

Μία πόλη ανθρώπινη, για όλους.

Αυτά που ονειρεύομαι τα βρήκα στις σκέψεις και στο όραμα του  Συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' και του κ. Τάσου Ευσταθίου.

Όλα όσα έχει σκεφτεί, έχουν ένα στόχο: Να καταστήσουν την πόλη μας τόπο ξεχωριστό, πόλη με όραμα, πόλη που να αγαπά τους πολίτες της.

Πόλη που θα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη.

Πόλη στην οποία αξίζει να ζούμε όλοι μας, την πόλη με το πιο όμορφο όνομα ‘’ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ’’.

* Ο Γιώργος Παπαζωγονόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά''


 

https://ilioupolipamemprosta.com/

Προβλήθηκε 822 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...