Χειροπέδες σε δυο...επίδοξους διαρρήκτες που είχαν μπει σε πολυκατοικία στο Παγκράτι με σκοπό να ...μπουκάρουν σε διαμερίσματα, πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής όταν η δράση των διαρρηκτών ηλικίας 38 και 40 ετών, έγινε αντιληπτή από ένοικο όταν προσπάθησαν αν εισβάλουν σε ένα διαμέρισμα.

Μάλιστα οι κακοποιοί επιχείρησαν να διαφύγουν την σύλληψη προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 8 φυσίγγια καθώς και 2.008,95 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια, κατσαβίδια και φορητός ασύρματος μεταξύ άλλων.

Οι κακοποιοί είχαν απασχολήσει τις αρχές για ληστείες και διαρρήξεις και στο παρελθόν.

newpost.gr (του Μιχάλη Τεζάρη)

Προβλήθηκε 191 φορές

ΠΑΚΟΕ: Μόλυνση σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι

Πρόσφατες μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ σε 27 σημεία του παραλιακού μετώπου από τον Φλοίσβο μέχρι το Καβούρι στις 10/7/2019 έδειξαν ότι από τα 27 δείγματα τα 16 βρέθηκαν μολυσμένα με E. Coli και εντερόκοκκους, σε ποσοστό 60%.

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα» - «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση του Πολύχρωμου Σχολείου

«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.