Ο Δημήτρης Μητρογιάννης είναι πτυχιούχος marketing και επικοινωνίας.

Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

Μόλις στα 11 εντάχθηκε στο δυναμικό του Αθηναϊκού, ομάδα που ανδρώθηκε και ξεκίνησε λίγο αργότερα την επαγγελματική του καριέρα.

Από εκεί και έπειτα έχει ενταχθεί στο δυναμικό πολλών επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων Α και Β εθνικής κατακτώντας κύπελλα και πρωταθλήματα .

Μερικές από αυτές είναι Αθηναϊκός, Κέρκυρα, Προοδευτική, Αιγάλεω, Βύζας Μεγάρων.

Το 2007 και όντας στο χώρο του ποδοσφαίρου ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα αθλητικών εκδηλώσεων στην εταιρία AGENDA SPORT ACTION με μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση των ποδοσφαιρικών τουρνουά ακαδημιών και ενηλίκων 5χ5 - 8χ8 .

Το 2010 παίρνει το ρίσκο να ιδρύσει την δική του εταιρία με την ονομασία BOCA SPORT όπου μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών εκδηλώσεων πανελλαδικός.

Η εταιρία έχει στο ενεργητικό της από το 2010 μέχρι και σήμερα το 2018 πάνω από 30 διοργανώσεις τουρνουά πανελλαδικώς και πάνω από 18.000 αθλητές έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Το 2015 - 2018 αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα μέσα σε 2 χρόνια καταφέρνει να ανεβεί 3 κατηγορίες και να φτάσει Β εθνική.

Όλα αυτά τα χρονιά πρεσβεύουμε τη χαρά του Αθλητισμού και τα ιδεώδη του, παροτρύνουμε τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε διοργανώσεις που μόνο χαρά προσφέρουν.

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης στο facebook

Μαζί για τον Βύρωνα...

 

Προβλήθηκε 188 φορές

Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα 24 νέους Γενικούς Γραμματείς οι οποίοι θα αναλάβουν και αυτοί άμεσα τα καθήκοντά τους, προκειμένου, από κοινού με τους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς, να κάνουν πράξη το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

«Ένας χρόνος χωρίς τον Νικόλα» - «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση του Πολύχρωμου Σχολείου

«Γροθιά» στο στομάχι το κείμενο του «Πολύχρωμου Σχολείου» για τον 15χρονος μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από άγριο μπούλινγκ πέντε συμμαθητών του επειδή ήταν γκέι.