Ο Δημήτρης Μητρογιάννης είναι πτυχιούχος marketing και επικοινωνίας.

Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

Μόλις στα 11 εντάχθηκε στο δυναμικό του Αθηναϊκού, ομάδα που ανδρώθηκε και ξεκίνησε λίγο αργότερα την επαγγελματική του καριέρα.

Από εκεί και έπειτα έχει ενταχθεί στο δυναμικό πολλών επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων Α και Β εθνικής κατακτώντας κύπελλα και πρωταθλήματα .

Μερικές από αυτές είναι Αθηναϊκός, Κέρκυρα, Προοδευτική, Αιγάλεω, Βύζας Μεγάρων.

Το 2007 και όντας στο χώρο του ποδοσφαίρου ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα αθλητικών εκδηλώσεων στην εταιρία AGENDA SPORT ACTION με μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση των ποδοσφαιρικών τουρνουά ακαδημιών και ενηλίκων 5χ5 - 8χ8 .

Το 2010 παίρνει το ρίσκο να ιδρύσει την δική του εταιρία με την ονομασία BOCA SPORT όπου μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών εκδηλώσεων πανελλαδικός.

Η εταιρία έχει στο ενεργητικό της από το 2010 μέχρι και σήμερα το 2018 πάνω από 30 διοργανώσεις τουρνουά πανελλαδικώς και πάνω από 18.000 αθλητές έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Το 2015 - 2018 αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα μέσα σε 2 χρόνια καταφέρνει να ανεβεί 3 κατηγορίες και να φτάσει Β εθνική.

Όλα αυτά τα χρονιά πρεσβεύουμε τη χαρά του Αθλητισμού και τα ιδεώδη του, παροτρύνουμε τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε διοργανώσεις που μόνο χαρά προσφέρουν.

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης στο facebook

Μαζί για τον Βύρωνα...

 

Προβλήθηκε 117 φορές

Ο Δήμος σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις αλλάζουν όψη στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Βύρωνα

Εγκρίθηκε η πρόταση για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Βύρωνα», η οποία κατατέθηκε από τον Δήμο Βύρωνα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, μεταξύ άλλων 83 προτάσεων που είχαν κατατεθεί απΆ όλη την Ελλάδα.

Ανάληψη ευθύνης για επίθεση σε Εθνική Τράπεζα και ΕΛΤΑ στην Καισαριανή

Ξημερώματα 19/5 σύντροφοι και συντρόφισσες επιτεθήκαμε με σφυριά και πέτρες στην εθνική τράπεζα και στα ΕΛΤΑ Καισαριανής.Η συγκεκριμένη δράση είναι άλλη μία μέσα στις πολλές δράσεις αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.