Ο Δημήτρης Μητρογιάννης είναι πτυχιούχος marketing και επικοινωνίας.

Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

Μόλις στα 11 εντάχθηκε στο δυναμικό του Αθηναϊκού, ομάδα που ανδρώθηκε και ξεκίνησε λίγο αργότερα την επαγγελματική του καριέρα.

Από εκεί και έπειτα έχει ενταχθεί στο δυναμικό πολλών επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων Α και Β εθνικής κατακτώντας κύπελλα και πρωταθλήματα .

Μερικές από αυτές είναι Αθηναϊκός, Κέρκυρα, Προοδευτική, Αιγάλεω, Βύζας Μεγάρων.

Το 2007 και όντας στο χώρο του ποδοσφαίρου ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα αθλητικών εκδηλώσεων στην εταιρία AGENDA SPORT ACTION με μεγάλη επιτυχία στην οργάνωση των ποδοσφαιρικών τουρνουά ακαδημιών και ενηλίκων 5χ5 - 8χ8 .

Το 2010 παίρνει το ρίσκο να ιδρύσει την δική του εταιρία με την ονομασία BOCA SPORT όπου μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών εκδηλώσεων πανελλαδικός.

Η εταιρία έχει στο ενεργητικό της από το 2010 μέχρι και σήμερα το 2018 πάνω από 30 διοργανώσεις τουρνουά πανελλαδικώς και πάνω από 18.000 αθλητές έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις.

Το 2015 - 2018 αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα μέσα σε 2 χρόνια καταφέρνει να ανεβεί 3 κατηγορίες και να φτάσει Β εθνική.

Όλα αυτά τα χρονιά πρεσβεύουμε τη χαρά του Αθλητισμού και τα ιδεώδη του, παροτρύνουμε τους ανθρώπους μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σε διοργανώσεις που μόνο χαρά προσφέρουν.

Ο Δημήτρης Μητρογιάννης στο facebook

Μαζί για τον Βύρωνα...

 

Προβλήθηκε 536 φορές

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Όχι στην επέκταση του Κ.Υ.Τ. Αργυρούπολης - Ναι στην πλήρη απομάκρυνση του και στην απόδοση του χώρου στους Δήμους για δενδροφύτευση

Σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, με πρωτοβουλία του, ενημέρωσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για το Κέντρο Υπερύψηλης Τάσης