Φίλες και φίλοι,
 
Ως υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, αλλά κυρίως ως νέος άνθρωπος που ζει τα προβλήματά σας και ασχολείται με τα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια, σας καλώ να πάρετε μέρος στις εκλογές της 26ης Μαΐου διεκδικώντας έτσι λόγο και ρόλο.
 
Απευθύνομαι ιδιαίτερα σε εσάς που θα ασκήσετε για πρώτη φορά το εκλογικό σας δικαίωμα και που αποτελείτε τη γενιά, η οποία κινδυνεύει να υποστεί τις σοβαρότερες συνέπειες της οικονομικής κρίσης και ύφεσης μη έχοντας ευκαιρίες για εργασία, γεγονός που θα επηρεάσει τους στόχους σας, κάνοντάς τους συχνά ανέφικτους.
 
Για το λόγο αυτό σας καλώ να μην ενδώσετε στην αποπολιτικοποίηση, τη λογική του «όλοι ίδιοι είναι», αλλά αντίθετα να βγείτε μπροστά παίρνοντας τη ζωή στα χέρια σας καθώς αποτελείτε το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας.
 
Η ψήφος σας πρέπει να γίνει το όπλο για την υπεράσπιση και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους δεν σέβονται τη ζωή μας.
 
Ως νέα διοίκηση από την 1η Σεπτεμβρίου, δεσμευόμαστε:
 
Να προωθήσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα δημιουργώντας θερμοκοιτίδες νεανικής επιχειρηματικότητας.
 
Να διεκδικήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση προγράμματα νεότητας.
 
Να συγκροτήσουμε σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία, Δημοτικό Γραφείο Εργασίας.
 
Να στηρίξουμε τους ανέργους με υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης.
 
Να βάλουμε πάλι σε λειτουργία το δρομολόγιο του λεωφορείου για τη μεταφορά των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
 
Να δημιουργήσουμε Κέντρο Νεότητας.
 
Να καθιερώσουμε Μουσικό Φεστιβάλ Νέων.
 
Να δημιουργήσουμε Στούντιο Ηχογράφησης για τα νεανικά συγκροτήματα της πόλης.
 
Να αυξήσουμε τα γήπεδα 5Χ5 καθώς και τα γήπεδα μπάσκετ στα οικόπεδα του Δήμου με χρηματοδότηση του Υπουργείου Αθλητισμού.
 
Να πεζοδρομήσουμε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ώστε να αναπτυχθεί η τοπική αγορά αλλά και οι χώροι έκφρασης των Νέων.
 
Να επεκτείνουμε το WI-FI σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
 
Δεσμευόμαστε να είμαστε διαρκώς ανοιχτοί σε ειλικρινή και έντιμη διαβούλευση με τους νέους, ώστε να αντιμετωπίζουμε σε συνεργασία μαζί σας τα προβλήματα που κάθε φορά προκύπτουν.
 

Γιώργος Χατζηδάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

 

ilioupoloimazi.gr

Προβλήθηκε 596 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.