Εννέα χρόνια παρεούλα από τις θέσεις, δυο τον αριθμό, αντιδημάρχου οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών αντί αυτού σε όλες τις θέσεις ακόμα και όταν ήταν παρών ο Aρχηγός και τώρα τον καλεί σε μονομαχία  ή ελληνικότατα debate .

Κάποιος άλλος θα έλεγε:

Σηκώθηκαν τα πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι.

Αυτά παθαίνεις νυν άλλα σε λίγο πρώην Δήμαρχε.

Όταν υπόσχεσαι λαγούς με πετραχήλια σε επιδόξους μελλοντικούς Άρχοντες και Σωτήρες της Πόλης.

Πλήρως ταυτισμένος με το πώς καταλαβαίνει την Δημοκρατία και τον διάλογο στην Πόλη ο κύριος Χατζιδάκης καλεί σε διάλογο μόνο τον Δήμαρχο.

Τσιφλίκι τους ο Δήμος.

Υπόσχεται , με συμβουλάτορα πρώην Δήμαρχο και στελέχη του, ότι με τον ίδιο τρόπο θα διοικήσει τον Δήμο.

Αυτός και ο νυν Δήμαρχος και κανείς άλλος.

Με τέτοιους συμβουλάτορες δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου πρώην αντιδήμαρχε.

Απορίας άξιον.

Τόσα χρόνια τι λέγατε εκεί στα ψηλά γραφεία του Δήμου;

Γιώργος Αντύπας
Δημήτρης Ασβεστάς

Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλιου-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη .
 

Προβλήθηκε 426 φορές

Από την ελαστικότητα εργασίας στην ελαστικότητα της κοινωνίας (Χαρά Καφαντάρη)

Άρθρο της Χαράς Καφαντάρη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικού Τομέα Αθήνας, αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και αν. τομεάρχη Περιβάλλοντος της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, στην εφημερίδα KONTRA (Κυριακή 31/05).

Πανδημία:  «Ευκαιρία» οπισθοδρόμησης και στην Παιδεία (Τούλα Πάντου)

Η πανδημία και ο εγκλεισμός όλων μας στα σπίτια υπήρξε ο τέλειος σύμμαχος της Κυβέρνησης και της Υπουργού Παιδείας για την υλοποίηση όλων, όσα είχαν προεκλογικά σχεδιάσει επί χάρτου για τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Αχυράνθρωποι και Φιλισταίοι (Δημοσθένης Γεωργοβασίλης)

1. Γένεση αχυρανθρώπων: Λέγεται ότι ο επουράνιος Θεός δημιούργησε τoν άνθρωπο. Ο επίγειος Θεός όμως επινόησε τον αχυράνθρωπο. Ο άνθρωπος έχει συνείδηση, αποφασίζει, φέρει ευθύνη και δικαιώνεται ή τιμωρείται για τις πράξεις του...

ΚΙΝΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Κ.Α.Μ.ΕΚΠ) : ''Όταν η μαθηματικά αναμενόμενη ωφελιμότητα   είναι κραυγαλέα αρνητική...''

''Ιατρικές ιστορίες συμβαίνουν τακτικά'' έγραφαν σε άρθρο τους στο περιοδικό NOTICES OF THE AMERICAN MATHEMATICAL SOCIETY οι D. Rockmoreκαι J.L. Snell, «και είναι επόμενο σε συζητήσεις για τη διαφορά ανάμεσα στις τυχαιοποιημένες (randomized) κλινικές περιπτώσεις και τα επιδημιολογικά πειράματα»