9/5/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ: Ασφυκτικά πλημμύρισε κατά γενική ομολογία με φίλους, υποστηρικτές της παράταξης αλλά και απλούς δημότες που αγαπούν την πόλη μας, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», την Τετάρτη 8 Μαΐου, στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 107.

Ο επικεφαλής ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ τόνισε «Ο σημερινός Δήμαρχος παραπλανά τους πολίτες.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο Δήμο», έκανε αναφορά στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης, ενώ ασκήθηκε έντονη κριτική στο σημερινό Δήμαρχο αναφέροντας σειρά παραδειγμάτων που δείχνουν την εγκατάλειψη της πόλης.

Οι δημότες πια έχουν αντιληφθεί ότι η μόνη αξιόπιστη λύση στα καθημερινά προβλήματά τους είναι η παράταξη Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά! Κατέληξε δε, ότι εμείς οδηγούμε τις εξελίξεις στην Ηλιούπολη.

Το ΟΡΑΜΑ μας για την πόλη βασίζεται σε δυο πυλώνες:

Α) Στην άμεση αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που βαλτώνουν καιρό τώρα στην πόλη μας, όπως η έλλειψη καθαριότητας, η κακή κατάσταση στους περισσότερους δρόμους, η έλλειψη φωτισμού, οι συνθήκες ανασφάλειας, η ερειπωμένη αγορά-ανάπτυξη, το κυκλοφοριακό, το κοιμητήριο κλπ.

Β) Στον επανασχεδιασμό της πόλης ώστε να έχουμε μια πόλη Καθαρή & Πράσινη με αναπλάσεις (πεζοδρομήσεις, ποδηλατόδρομοι, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας, χώροι πρασίνου κλπ) σε κάθε γωνιά της πόλης με σεβασμό στον άνθρωπο. Έξυπνη με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη. Σύγχρονη ενεργειακά με εφαρμογή καινοτόμων ιδεών. Λειτουργική & προσβάσιμη σε όλους. Φιλική και φιλόξενη για τους πολίτες, το Περιβάλλον & τα Ζώα

Ο κ. Ευσταθίου αναφέρθηκε στους 62 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, νέους και έμπειρους συμπολίτες, που πλαισιώνουν την προσπάθειά του και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεξάρτητα από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές «για να κάνουμε την πόλη μας πρώτη στο λεκανοπέδιο και –γιατί όχι- στην Ελλάδα. Μία πόλη πρότυπο που θα έχει επισκέπτες και όχι διερχόμενους».

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας, εκπρόσωποι και μέλη από ενώσεις και σωματεία! Τέλος, τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Ηλιούπολης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

 

Προβλήθηκε 550 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.