ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηλιούπολη 9.5.2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 8.5.2019 στο κατάμεστο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, η εκδήλωση της “ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ” με κεντρική ομιλήτρια την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη” και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Χρήστος Κοκοτίνης απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στην - χωρίς την παραμικρή κομματική σκοπιμότητα - δίκαιη αντιμετώπιση που έτυχε ο Δήμος μας, από την Περιφερειακή Διοίκηση της τελευταίας 5ετίας

Η Ρένα Δούρου ανέλυσε την μέχρι τώρα πορεία της Περιφέρειας, τις προτεραιότητες, τις δυσκολίες αλλά και την ακούραστη συμβολή των αντιπεριφερειαρχών και των συμβούλων της σε όλους τους τομείς, προκειμένου να γίνουν πράξη όσο το δυνατόν περισσότερα έργα υποδομής, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Αττικής και των νησιών.

Επίσης δήλωσε την αποφασιστικότητά της να διεκδικήσει με σοβαρότητα και δυναμισμό την Περιφέρεια για άλλη μια τετραετία και να μην αφήσει να πέσει στα χέρια των προηγούμενων και των επίδοξων, που όχι μόνο δεν παρουσίασαν έργο αλλά με την εγκληματική αδιαφορία τους ως προς την έλλειψη υποδομών, δεν θωράκισαν την περιφέρεια απέναντι σε φυσικές καταστροφές.

Παραβρέθηκαν, η αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Καραμάνος και πλήθος υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Κεντρικού Τομέα της “Δύναμης Ζωής”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, με τους «Συνεργούς με την Ηλιούπολη» Αποστόλης Στασινόπουλος, η υποψήφια Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Όλγα Χριστινάκη, η περιφερειακή σύμβουλος Πόπη Σταυροπούλου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι, Μαρία Χριστάκη και Παναγιώτης Πατσαβός.

Εκ μέρους της υποψηφίας Δημάρχου Καισαριανής Άννας Παραγυιού, παραβρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κοντόσταυλος, ενώ πολυμελής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Βύρωνα και εκ νέου υποψήφιο, Άκη Κατωπόδη.

Επίσης, την εκδήλωση χαιρέτησε, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αποχώρησε νωρίς ο Κίμων Παπαγεωργίου, ο οποίος εστίασε στην άριστη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, για την υλοποίηση όλων αυτών των πολύ σημαντικών Έργων στην Πόλη μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απόφαση όλων μας να …

Κλείσουμε Οριστικά την Πόρτα στο Παλιό
 

Προβλήθηκε 1064 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.