Γεννήθηκα στο Λίλη Τρικάλων και από τριών ετών διαμένω μόνιμα στην Ηλιούπολη.

Για αρκετά χρόνια εργαζόμουν στο χώρο του εμπορίου. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα οικιακά έχοντας αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιού μου.

Υπήρξα μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Θέτω Υποψήφια Δημτική Σύμβουλος στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου με τον Συνδυασμό ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' γιατί η πόλη μας χρειάζεται να αλλάξει σελίδα και να γίνει καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας.

Η Θεόνη Γαλάνη στο facebook.

theonigalani06@gmail. com

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά 

Προβλήθηκε 202 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.