Γεννήθηκα στο Λίλη Τρικάλων και από τριών ετών διαμένω μόνιμα στην Ηλιούπολη.

Για αρκετά χρόνια εργαζόμουν στο χώρο του εμπορίου. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα οικιακά έχοντας αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιού μου.

Υπήρξα μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και σήμερα είμαι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Θέτω Υποψήφια Δημτική Σύμβουλος στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου με τον Συνδυασμό ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' γιατί η πόλη μας χρειάζεται να αλλάξει σελίδα και να γίνει καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας.

Η Θεόνη Γαλάνη στο facebook.

theonigalani06@gmail. com

Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά 

Προβλήθηκε 138 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.