4η Γιορτή για την Πικροδάφνη - Διοργάνωση Κι.Π.Η. και Πρόσκοποι Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 11 Μαϊου 2019

9 Ιουνίου 2019 – Ώρα 10:30
 
4η Γιορτή για την Πικροδάφνη – Γιορτή των ρεμάτων – Γιορτή του νερού- Γιορτή της Φύσης- Γιορτή της ζωής μας – Γιορτή της πόλης.
 
 
 
Ευπρόσδεκτη η συμμετοχή σας στις: εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, καλλιτεχνικών δημιουργιών γενικότερα. 
 
Καλούμε τα σχολεία να συμμετέχουν με το χορευτικό τους τμήμα, ή με τη χορωδία τους και καλλιτεχνήματα.
 
Ζητάμε τη συνεισφορά σας με: χορηγία ή με προσωπική εργασία.
 
Ελάτε να γιορτάσουμε δίπλα στο ποτάμι μας με:
 
μουσικές, χορούς, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, μοίρασμα παραδοσιακών σπόρων και σπορόφυτων, δημιουργική απασχόληση και παιχνίδια για τα παιδιά κεράσματα για όλους!
 
Γιορτάστε μαζί μας την Πικροδάφνη, το νερό, τη ζωή που ανθίζει και φωλιάζει στην αγκαλιά της, τη ζωή που δίνει ζωή στις πόλεις μας!
 
Η γιορτή μας θα γίνει, όπως κάθε χρόνο στο πάρκο της οδού Τζαβέλλα, πριν τη συμβολή της με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Ηλιούπολη Αττικής. Κοντά στο ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
 

Αναλυτικότερα δείτε ΕΔΩ 

Προβλήθηκε 807 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.