Η Σοφία-Ελένη Αθανασάτου γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1978. Κατάγεται από την Κεφαλονιά, είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης και παντρεμένη με το Φώτη Δαλμυρά με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.

Κατέχει Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc), με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρήσεις και στα Ναυτιλιακά από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (2001), καθώς και Mεταπτυχιακό τίτλο (MSc) με έπαινο στη Διοίκηση Διεθνών Μεταφορών, με έμφαση στις Θαλάσσιες μεταφορές, από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ – SUNY MariAme College (2003).

Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει πάνω από 15 έτη στο διεθνή ναυτιλιακό χώρο, σε εταιρείες διαχείρισης ποντοπόρων δεξαμενοπλοίων.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στο αντικείμενό της και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων με συνεχή προσφορά και με ιδιαίτερη ενασχόληση στο σύλλογο του τόπου καταγωγής της.

Παράλληλα συμμετέχει τακτικά σε συλλογικές δράσεις για την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Δημότης με ζωντανό ενδιαφέρον και τακτικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα στην αγαπημένη της πόλη όπου έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά της και ελπίζει να συνεισφέρει για μία ποιοτικά αναβαθμισμένη και ανθρώπινη πόλη όπως μας αξίζει.

Η Σοφία-Ελένη Αθανασάτου στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί 

Προβλήθηκε 1163 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.