Η Σοφία-Ελένη Αθανασάτου γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1978. Κατάγεται από την Κεφαλονιά, είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης και παντρεμένη με το Φώτη Δαλμυρά με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.

Κατέχει Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSc), με εξειδίκευση στις Διεθνείς Επιχειρήσεις και στα Ναυτιλιακά από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (2001), καθώς και Mεταπτυχιακό τίτλο (MSc) με έπαινο στη Διοίκηση Διεθνών Μεταφορών, με έμφαση στις Θαλάσσιες μεταφορές, από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ – SUNY MariAme College (2003).

Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει πάνω από 15 έτη στο διεθνή ναυτιλιακό χώρο, σε εταιρείες διαχείρισης ποντοπόρων δεξαμενοπλοίων.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στο αντικείμενό της και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων με συνεχή προσφορά και με ιδιαίτερη ενασχόληση στο σύλλογο του τόπου καταγωγής της.

Παράλληλα συμμετέχει τακτικά σε συλλογικές δράσεις για την προστασία των ζώων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Δημότης με ζωντανό ενδιαφέρον και τακτικές παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα στην αγαπημένη της πόλη όπου έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά της και ελπίζει να συνεισφέρει για μία ποιοτικά αναβαθμισμένη και ανθρώπινη πόλη όπως μας αξίζει.

Η Σοφία-Ελένη Αθανασάτου στο facebook

ΗλιουπΟλοι μαζί 

Προβλήθηκε 117 φορές

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της ''Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική'' (φωτό)

Μήνυμα νίκης έστειλε η πολυπληθής παρουσία κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης, στην μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμού.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» ότι δεν αναρτήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Δημόσια Περιουσία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια με την υπ’αριθμ. ΑΔΑ:ΩΚΥΖΩΡΥ-ΝΕΑ από 7-5-2019.

Όταν η ανοχή κυβέρνησης και δημοτικών παρατάξεων, κάνει το θράσος των καταπατητών να περισσεύει.

Το γκρίζο τοπίο που διαμορφώνει η ΕΤΑΔ στην δημόσια γη, επιτρέπει στην κ. Μάλοβιτς με περίσσιο θράσος να επανέρχεται και να απαιτεί μισθώματα στο Οικοδομικό Τετράγωνο της πλ. 25ης Μαρτίου.

Βασίλης Βαλασόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: ''Βλάβη στον Ηλεκτροφωτισμό στην Κάτω Ηλιούπολη''

Αγαπητοί Συμπολίτες , Σας ενημερώνω πως κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης οπτικών ινών από τον ΟΤΕ, υπήρξε μία αστοχία εκ μέρους των συνεργείων του ΟΤΕ η οποία προκάλεσε βλάβη σε καλώδια του δικτύου ηλεκτροφωτισμού συγκεκριμένων οδών στην περιοχή της Κ.Ηλιούπολης .

Η Ιφιγένεια Βαλέντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα με την ''Ανυπότακτη Αττική''

Γεννημένη το 1983, παντρεμένη με τον Κώστα Καραγεώργο και κάτοικος Ηλιούπολης. Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως εμποροϋπάλληλος και υπάλληλος γραφείου.