Του Στάθη (www.topontiki.gr)
 
Ήρθε η ώρα για τα θαύματα: Προεκλογική περίοδος. Ήρθε και η άνοιξη, έμειναν πίσω οι βροχές (κίνδυνος για πνιγμένους στη Μάνδρα δεν υπάρχει), αργεί ακόμα το καλοκαίρι (κίνδυνος για κεκαυμένους στο Μάτι δεν υπάρχει ακόμα) – ιδανικός καιρός για θαύματα!
 
  Τα θαύματα σε προεκλογικές περιόδους είναι κυρίως οικονομικά! Αίφνης λεφτά υπάρχουν κι εσύ αίφνης επίσης γίνεσαι χάχας, χάσκεις, πιστεύεις στα θαύματα και το θαύμα σε πιάνει: στην τσέπη σου ξαφνικά φυτρώνουν λίγα ευρώ. Βεβαίως, καθώς τα κοιτάζεις κάτι σου θυμίζουν – δικά σου ήταν και στα φάγανε; δεν είσαι και σίγουρος, αλλά απ’ το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.
 
  Κι εκεί που είσαι έτοιμος να ευχαριστήσεις τον Τσίπρα για το θαύμα, μαθαίνεις ότι το θαύμα στο έκανε ο Κόκκαλης. Διότι απ’ όταν ο Κόκκαλης έγινε αριστερός (με θαύμα του Τσίπρα) κάνει θαύματα κι ο ίδιος. Πάει το θαύμα σύννεφο.
 
  Για παράδειγμα τα κότερα γίνονται φρεγάδες. Πει και κάνουν κανένα αστείο στο Καστελλόριζο οι Τούρκοι, θα πνίξουμε τις φρεγάδες τους στο κότερο!
 
  Αλλάξανε τα πράγματα και πήξαμε στα θαύματα! Αλλά και το θαύμα να μη σας κάτσει, το πάτε και το ακουμπάτε στον Ριχάρδο. Θα σας το αγοράσει ως κόσμημα και όχι μόνον ως χρυσό.
 
  Ριχάρδος παντού! Ριχάρδος στην Κεντρική Επιτροπή, Ριχάρδος στο αφορολόγητο, Ριχάρδος και στις Πρέσπες, Ριχάρδος στη Βουλή, κόσμημα η Μεγαλοοικονόμου, χρυσάφι ο Δανέλλης, Ριχάρδος ο Πετσίτης, διορισμοί ο Ριχάρδος, επιδόματα ο Ριχάρδος, ΣΥΡΙΖΑ παντού - Ριχάρδος παντού!
 
  Κομίντιανς που λένε και οι Αμερικάνοι τους κωμικούς όταν οι έρμοι είναι της ξεφτίλας. Αρκεί η ξεφτίλα να ’ναι κάτω των 200 ευρώ. Αν είναι άνω των 200 ευρώ, θεωρείται δωροληψία.
 
Και η δωροληψία διώκεται, αλλά ω του θαύματος, δεν διώκεται ο δωρολήπτης... 
 
«Είμαστε όλοι Πολάκηδες» και «Είσαστε όλοι μαλάκηδες». Όχι, Παύλο! Μην το τουιτάρεις αυτό, θα σε παρεξηγήσουν πάλι.
 

Προσπαθεί να ξαναβγεί στον αφρό ο κ. Νίκος Παππάς. Όλο δηλώσεις κάνει. Ξεκούδουνες. Που τους έχουν κρεμάσει κουδούνια προ πολλού… 

 

Προβλήθηκε 114 φορές

Τα απαραίτητα συστατικά για την κυβερνησιμότητα των δήμων (του Χάρη Κουγιουτζόπουλου)

Είναι σίγουρο ότι το σύστημα της Απλής Αναλογικής όπως εφαρμόστηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές νομοθετήθηκε πρόχειρα, στο πόδι και αγνοώντας την ελληνική πραγματικότητα και τις διοικητικές αρχές.

ΝΑΙ για την αστική υπόγεια σήραγγα της Ηλιούπολης, αλλά... (του Κώστα Σεφτελή)

Αυτοί που εξαπατούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Ηλιουπολίτες και το Δημοτικό Συμβούλιο με ψέματα, πως το νέο Ρυθμιστικό της Αττικής Ν. 4277/2014, δήθεν προβλέπει πως με την λειτουργία της ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ οι κεντρικοί δρόμοι της Ηλιούπολης, αυτόματα μετατρέπονται σε δρόμους τοπικής σημασίας και διαχείρισης...

Παρακαλώ κύριοι υπουργοί, να σηκώνετε το τηλέφωνο (Δημήτρης Καμπουράκης)

Ξέρω ότι το αφεντικό σας έβαλε πολλή δουλειά και ξαφνικά δεν σας φτάνει ο χρόνος για να πάτε ούτε μέχρι την τουαλέτα. Είστε και στην αρχή, έχετε να φτιάξετε γραφείο, να δείτε υπηρεσιακούς που περιμένουν ουρά για να ενημερώσουν και φορείς που απαιτούν συνάντηση αμέσως.