Οι Τίμιες Κάρες των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού εκ Ρώμης, που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Παντελεήμονος του Αγίου Όρους, φιλοξενούνται για πρώτη φορά στην Αττική και ειδικότερα στον ομώνυμο ιερό ναό στη Νέα Σμύρνη.
 
Τις Τίμιες Κάρες υποδέχθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων (βρίσκεται κοντά στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με τη λεωφόρο Αμφιθέας, Αγ.Αναργύρων και Παρασκευοπούλου), ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών, εκπρόσωποι Αρχών, κληρικοί και πλήθος πιστών.
 
Οι Τίμιες Κάρες θα παραμείνουν στη Νέα Σμύρνη μέχρι την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, ενώ ο ιερός ναός θα είναι καθημερινά ανοιχτός από τις 7:00 έως τις 21:00.
 
Στο διάστημα αυτό, εκτός από τις ιερές ακολουθίες, θα πραγματοποιηθούν συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής και έκθεση χριστιανικού βιβλίου.
 

www.real.gr 

Προβλήθηκε 581 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.